46

Велика Франция

преди 5 години

Браво на преговарящия Барние! Vive la France!

45

Антрополог

преди 5 години

Мей неще поляци,румънци и българи иска африканци,пакистанци и индийци...

44

Анонимен

преди 5 години

Британците явно бяха дошли в ЕС само да взимат...Като им поискаха сметката избягаха като недонаграбили се пирати.

43

Анонимен

преди 5 години

ЕС да го дуа като нощен ураган

42

ultral

преди 5 години

На англичаните само да си свиркат им остана! И Ламанша да затрирят няма спасение ще гълтат вода и ще им се празнят джобовете...

41

Име

преди 5 години

днешният ден е тъжен само за преструванковците назначени за диктатори в европейските институции, заради които точно се случи този брекзит и започващото се разпадане на брюкселския режим... за англичаните това е празник. няма нужда да дублират заплати на нищоправци...

40

Англосаксонец

преди 5 години

Начи тва че немците са им били шута е услуга която са им направили.Чисто географски Африка и Европа ще се слеят нещата са необратими.Да му мислят италианци испанци и французи.Англия затваря Ла манш и си свиркат.

39

юбералес

преди 5 години

До Нюкасъл ЮнтдСхващаме много добре, как от Райхстага биха шута на Британия от Райха.

38

Нюкасъл Юнтд

преди 5 години

Начи англичаните са свободни хора и сега ще взимат сами решения.Французите италианци и тн са роби и чакат какво ще спуснат от Райхстага.Схващате ли който не схваща е ***.о.мен!

37

Хахаха!

преди 5 години

ЕС е пред прага на мизерията - това не е самодейно тролене а анализ на Ноам Чомски..Миграцията - Огромният Кафяв Айсберг който ще изпрати Титаник на дъното - Неминуемо е! И наш Боко усети смразяващият му лъх.Искат се наистина огромни усилия,финанси и СТОКИ за милионите гости! Пази боже капиталист да се преформатира вкомунист - смешкииии...

36

Факт!

преди 5 години

Пост социалистическа България бе стократно по развита отколкото при ЕС.Тва са фактите.От ЕС имат полза най-вече министрите и "земеделците".

35

Англофил

преди 5 години

Да твърдиш че Германия е богата при положение че досега разчиташе на подаянията на Сащ е смешно.А французите са .... А бе те си знаят.

34

Анонимен

преди 5 години

Не знам колко трябва да си неук за да твърдиш, че Великобритания е само Острова. В Крайна сметка Австралия и Канада се водят ръководени от кралицата. Да не говорим, че и САЩ се съобразяват с нея.А това, че Великобритания била бедна вече не знам как да го коментирам, в момента е една от най-богатите европейски държави.

33

Анонимен

преди 5 години

29 март - национален празник на Германския европейски съюз. Спасихме се от британското робство.

32

Анонимен

преди 5 години

До 58Няма връзка със статията, но биткойна вече е под 4000.00 долара. Очаква се стабилизация на около 2000.00 долара.-Кой е тоя ***, който ще даде 2 хилки за нещо, което дефакто е нищо ? Мислиш ли, че Бъфет, Сорос или Джейпи ще влязат на 2000 ? Да не са лу ди? Няма да има на кого да го продадат след това. Има само 2 акции в света, по-скъпи от 2000 долара. Прекалено е скъпо това НЕЩО, за да има кой да го купи, още повече пък да им след това на кого да го продадеш. С биткойна е свършено!

31

Анонимен

преди 5 години

Италия иска да излезе от еврозоната за да избегне по някакъв начин кризата, която я връхлита, и да има лостове за действие, а не да стане боскова круша на кредиторите като ГърцияНие обаче много упорито се бутаме да влезем в еврозоната, като всички държави влезнали в еврозоната испитват след това финансови "неудобства", като това важи дори и за Германия.Ние нямаме място там, защото практически има само минуси.

30

Анонимен

преди 5 години

Ами Британия напуска ЕС, а слънцето продължава да се върти около плоската замя.

29

Анонимен

преди 5 години

Великобритания е империя и е нелогично да се влива в друга структура от имперски тип (ЕС).България е имала две империи в различен период от време, но ако искате да разберете нещо по въпроса трябва да знаете малко английски, за да прочетете в английската уикипедия.Българската уикипедия разбира се мълчи и нищо не казва.

28

OMG_Lucker

преди 5 години

Айде ингилизи- МАРШ! И да не се връщате. А на вашия език: good riddance!

27

Анонимен

преди 5 години

Няма връзка със статията, но биткойна вече е под 4000.00 долара. Очаква се стабилизация на около 2000.00 долара. Честито на печелившите, а и на ония които чакаха да стане 50 000.00 :)