8

Анонимен

преди 5 години

Тази фирма се занимава със всичко друго сериозно,но не и с автомобили.

7

Боклусчиев

преди 5 години

Айде сега ще искате и листата да ви чистя. Това ше оскъпи тройно услугите ми.

6

65

преди 5 години

БОЖЕ,мили откриха отново топлата вода.Това вски го знае,и поне веднъж в живота си ,се е подхлъзвал от листо.Да не говорим,колко е коварно,ако е подплатено с кучешко ако.Ей ,големи учени има

5

Фар по икиндия

преди 5 години

И гуми за листя да се въведат. Все пак има водачи които карат предимно по шумата.

4

Чистача

преди 5 години

Листата на пътя толкова опасни, колкото и ледът!-Да премахнем, да изкореним всички дървета в градовете и пътищата. Да сложим пластмасови - хем ще са по-лачени от истинските, хем няма да им падата листата, хем са за многократна употреба.Да изсечем горите и на тяхно място - фотоволтаици! Изпускаме много безплатна енергия от слънцето, която после може да накараме офцете да я плащат!Да изкореним и нивите -не е нужен фураж, защото има вече лабораторно месо ... а скоро и био-хора!Амин!

3

Д

преди 5 години

Листата в бургас навсякъде мн мръсно

2

истина е

преди 5 години

Хиляди шведи получават помощи ,а няма кой да ги впрегне да работят по два часа на ден , защото са електорат на тиквуня!!

1

Анонимен

преди 5 години

Малко референтни стойности(усреднени, ориентировъчни):Асфалт, сух, грапав: = 0.85Асфалт, сух, гладък: = 0.72Асфалт, мокър: =0.6Сняг, неутъпкан, 5см: = 0.5Сняг, утъпкан, 5см: = 0.4Лед, грапав(-10С): = 0.17Лед, гладък(-10С): = 0.1И за листа(зелени, мокри) се знае отдавна = 0.45; Това че сега някой си концерн се е сетил да прави практически тестове не е новост нито за наУката, нито за физиката. И не е чак такава драма, хлъзгави са, но не критично по-зле от мокър асфалт.