11

Така ли

преди 5 години

А защо няма жена, която би плащал издръжка? Може би защото порядките са такива, че жените получават с 1/3 по-ниско заплащане от мъж за същата длъжност. Законите коригират неправди те и са такива, защото обществото е погрешно устроено.

10

Анонимен

преди 5 години

За какво попечителство става въпрос като се борят за родителски права? Такива случаи има стотици при развод. Единственото "интересно" е, че има международен елемент в този случай и то защото другарката се е върнала в България за известно време

9

Анонимен

преди 5 години

И двамата са във Великобритания и излиза че проблем няма! Той е казала че майката е там и ги чака. И е факт! Къде е проблема!? Нещо авторката, като пише не знае какво пише. Осен ако не е копи пейст от чужд сайт.

8

Анонимен

преди 5 години

Там където е специализирал там е явно! Освен, ако не са му предложили работа в друга клиника в друга страна. Но едва ли! В 90% специлизнатите си остават на работа.

7

Анонимен

преди 5 години

Не може да я изведе освен, ако майката не е починала. Защо е бил в социално подпомагане? За социална помощ, като един родител? Осен това е и доктор! Как мислит, дали не е възможно да я изведе извън страната!?

6

Гнусна емигрантска

преди 5 години

история, това дете майката се готви да го отгледа в Англистан, като амглийско дете безродниче, мор за такива ***, Родината няма полза от гнусни ренегати, аморфна биомаса за интегриране

5

Анджийсан Шогун

преди 5 години

Смешна история,кръшкала е.За туй се развеждат

4

До1

преди 5 години

Изгледай го, има красиви гледки от Лондон.

3

Анонимен

преди 5 години

Бащата е направил фалшив документ за да го представи пред граничните служители и всичко е на 6. Фалшификатори с лопата да ги ринеш Щом направиха фалшиви мангизи които немогат да ги хванат и в банката та какво оства за едно разрешително за извеждане на дете. Защо си е разбила семейството тази за да страда детето ли. Много на отворенгяз се прави. Добро лошо ще търпи за да порастне детето пък после да оди да троши дървени.

2

До 1

преди 5 години

Абсолютно !

1

Totenkopf

преди 5 години

От текста не разбрах нищо, няма си губя времето с видеото.