102

Анонимен

преди 5 години

Че тя ИД си е предимно от руски бандити, а групите са по-слаби от държавата. Ако руснаците не бяха се заели да "защитават демократа Асад", ИД щеше да бъде ликвидирана веднага след като надигна глава при анексията на Крим. ИД е миманса на Кремъл. Лилипутьо е най-смешен в позата на великан.

101

Марианка

преди 5 години

Ми да си вземат още Идили, то и без това скоро само парцали ще преобладават на острова. А щом толкоз мразят руснаци и източноевропейци, ще имат скоро по-малко, няма страшно.

100

Анонимен

преди 5 години

До за UKКАЖИ го това, на висок глас в Северна Ирла дия и ще те убият от бой... Северноирландците

99

za UK

преди 5 години

Наглите британци да връщат Гибралтар на Испания, Фолклендските острови на Аржентина и Северна Ирландия на ирландците!!Скоро ще ги гонят отвсякъде тия гадни колонизатори и империалисти!!Не сме забравили как подрепяха турците...........добре че братята руснаци ни спасиха!!

98

Реалист

преди 5 години

Как точно ги заплашва Рсусия тези neдaли - англичаните?Колкото и да се гърчат, няма как да избегнат наказанието, което ги чака заради brexit.

97

полупроводника

преди 5 години

Все пак тия от острова да не забравят, че са островитяни! И добре го има тунела под океана, че да се сверяват и не изостават от цивилизацията, а да се перчат на федерацията е голяма смешка, като в оня виц за тази година полупроводници, догодина цели проводници. И както си търсят белята да не стане тази година цял остров, догодина без остров. Оня го каза, че ако ще има "драка", ще удари ПРЪВ!

96

чукундура

преди 5 години

Анонимен, ти да не си пил газ и тази вечер?

95

ЛОРД ВЕЙДЪР

преди 5 години

ГОВОРИ, КОСМОС! АНГЛИЯ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ИЗЖИВЯВА НА ОНОВА, КОЕТО ВЕЧЕ НЕ Е И ЗА НЕЯ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ СЕДЕМ ПЪТИ ДА МЕРИ, ПРЕДИ ЕДИН ПЪТ ДА РЕЖЕ. ИНАЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ЛЕЕ НЕ КУРШУМИ СРЕЩУ СТРЕСНУШКИ, А ГОЛЯМОКАЛИБРЕНИ СНАРЯДИ! А И КРОТКА ГЛАВИЦА САБЯ НЕ Я ПОСИЧА!

94

бай Иван

преди 5 години

Стигам до извода,че големите политици и посланниците се отклоняват от задълженията си ,да водят преговори,да заделят по малко средства за оръжия,да развиват науката и технологиите за благото на своите народи.Махленското им поведение прозира не само у нас,но и при големите държави.В предишният им живот,явно тия политици са били магарета,а в тоя живот магарешкият им инатлък надделява над нормалното поведение!

93

Анонимен

преди 5 години

На всички е ясно че Русия е най голямата заплаха. Вижте им политиката: въоръжаване, убийства с отрова, завземане на чужди територии (Крим), разпалване на войни (Донбас), сваляне на цивилни самолети, политически убийства , фалшиви новини, фабрика за ***, намеса в чужди избори с манипулации и фалшификации и мн.др.

92

Скептик

преди 5 години

Никога Англия не е подкрепяла България. За тях ние сме първо врагове, които са ги разкарали през ПСВ, второ за тях сме почти Руснаци. Англия и САЩ са едно.

91

11

преди 5 години

До Анонимника 96Човек, много е лошо да си хем болен, хем малoумен. Не ти е лесно със сигурност, много си зле.

90

Анонимен

преди 5 години

Естествено че Русия е най-голямата заплаха за света. ИД няма нито ядрено нито химическо или бактериологично оръжие, а империята на злото разполага с голям арсенал от такива оръжия способни да изтребят десетки пъти човечеството. На всичкото отгоре Русия показа на света че е решена да използва ядрено оръжие срещу Литвиненко и химическо срещу Скрипал и двете терористични атаки са извършени във столицата на Обединеното кралство. Защо се обиждат русофилите че Русия е по-голяма заплаха от ИД?

89

Анонимен

преди 5 години

Соpoсоидите ще видят след 2 дни какво ще стане, когато ракетата на Путин кацне на Марс и започне сондаж за нефт. Тогава цената му ще падне на 1 долар барела. Ще ги питам американците какво ще правят с техния шистов нефт.

88

Анонимен

преди 5 години

Британците още сънуват кошмари. Един от тях избиването а Тежката кавалерия при Балаклава от казаците по време на Кримската война. Когато Британската, Френската и османската империи плюс Кралството на Двете Сардинии с много напън победиха Руската империя.

87

Анонимен

преди 5 години

Хе-ХЕ!Британия векове наред беше най-голямата заплаха за човечеството.Страната с най-многото колонии. Англичаните се гордееха, че слънцето некога не залязва над империята им.И сега се намери някой, от когото се страхуват.КЕФ

86

Анонимен

преди 5 години

E kak da ne e :-)ID sie sionoanglosaksonski proekt.

85

Анонимен

преди 5 години

Да ще отида в Сибир но струва много пари!!!Тогава почивай да тролиш по активно, барям събереш за самолетният билет или ти ще ходиш с влака, че за самолет трудно ще изкарваш. Ей ама не се връщай, да ми дишаш въздуха. Там в Сибирь има много чист въздух- и много риба особено шаpaни, като тебе!

84

Уточнение

преди 5 години

Тези дето са ми сложили минуси на моя предходен коментар, сто процента са джърк-ове!

83

Анонимен

преди 5 години

39 Да ще отида в Сибир но струва много пари !!!На лов имам предвид или риболов там е рая !!!