146

Анонимен

преди 5 години

Все повече затъва Ушко Послушко! Вместо да говори за пропуски,грешки,да се извини по случая,той защитава разходките на жена си,шофьорските умения на баща си и както винаги правителството му подлива вода!

145

sofeto

преди 5 години

Ушатият ***-президент се обяснява като "средношколка" заради селското си гадже.

144

Маджо

преди 5 години

До факт: Сърдете се на СДС- мафията - тя създаде Президентството ,като си мислеше ,че ще управлява "с малко но завинаги " ! Сега ви пречи Президентството ,нали ? Особено ,като твърдо се знае ,че генерал Радев ще бъде още един /че и повече/ мандати Президент ! Защото е избран от над 2 милиона избиратели , а не от по малко от един милион ,както вашия бог Борисов! Ха - ха ,обръщайте се вечер по сто пъти в съня си !

143

Баджо

преди 5 години

До Оставка 153 : Лъжепрезиденти бяха Желев и Петър Стоянов,които с Укази за ликвидация ,сринаха и ликвидираха Държавата ! Четете Указите от 1992 г. за ликвидация-има ги в интернет. Защото ,сега ви лъжат на път и под път ,че БКП-БСП ликвидирали икономиката и държавността в България след 1992 г.! Едни от най безкрупулните лъжци са Антон Тодоров и Спас Гърневски-бивши ченгета под прикритие и членове на БКП.Такива , като тях всяват безредие и помагат на мафията.

142

Руменеее

преди 5 години

Щеше ми се да те запомня като достоен пилот!Един от малкото на тези години с такъв нальот.ЖалкоЗапомни обаче, че когато някой те излага през няколко седмици това значи, че първо не е искрен и второ, че не му пука за теб, а за егото му. И тук няма как да се търсят политически поръчки.

141

Анонимен

преди 5 години

Този е мъжкар! Не го бъркайте с Путьото Маринкин Плевнята! Писна ни да ни излага пред цял свят.С неговите Евро "атлантически ценности"! Демек на другия край на света.И ние.Да приемем техните глупости и "копнежи"! Радвам се.Че Плевнелиев.Няма официална трибуна.Та да ръси простотии безчет! СРАМ И ГНЯФ беше.За мен лично да го слушам! И ДА ОПЛЮВА СЪ"О БРАТСКА РУСИЯ! АМЕРИКАНСКИЯТ ***!-:) СВЪРШИ СЕ НЕГОВАТА!

140

анонимен

преди 5 години

Търсят ти "цаката" гн президент! Тия Герберски ***.Не се спират пред нищо! Но и народа спи! Хайде събуди се бе народе! Едни 20 или 30 г момченца и момиченца.Могат да излъжат тия от ГЕРБ! Но ние..Които сме от тяхното поколение.И на годините на Борисов и Цветанов? Няма как да стане нали? Знаем ги какви бяха! И сега.Да се пиват.ПО ГОЛЕМИ "ДЕМОКРАТИ" От Американците???! Всички до един са с Партийни книжки на БКП! Борисов пожарникар. МВР,Няма как без ПКнижка! И сега голям "демократ"? СЪБУДЕТЕ СЕ

139

Оставка!!

преди 5 години

Достатъчно, лъжепрезиденте, време е да си тръгваш! И няма да липсваш на никой!!!

138

Анонимен

преди 5 години

Горките пенсионери, Радефун ги е хванал за слушатели да се оправдава за случая с любовницата си. Предполагам, 90% от времето е отделил на това, а останалата част за това, за което се е самопоканил. Дай си оставката, Румене.

137

Анонимен

преди 5 години

Кауня румен пак ни занимава със себе си

136

Представете си само

преди 5 години

Румен *** президент и Деса *** президентша на Президентска Република България!И тротоарните плочки ще имигрират :))

135

Следваща новина

преди 5 години

Деса Дългата е спряна от КАТ преди месец за превишена скорост -130 км/ч насред София!Била е и пияна. Случаят естествено е потулен...Засега!

134

факт

преди 5 години

Излишното президентство-бюджет 6 милиона лева,от които 4 милиона за заплати.

133

Анонимен

преди 5 години

Още когато ГЕРБ подари на БСП изборите за президент(издигайки Цачева)на първата му пресконферения като видях визията на прибружаващата го назначена съпруга ми стана ясно, че този човек не е читав.И мнението ми се затвърждава с всеки изминал ден.Радвам се че не гласувах на президентските избори,просто защото нямаше подходяща кандидатура.

132

А бе,

преди 5 години

Румен Радев,вие сам си пишете "суперпродукцийте".Още в авиацията като не сте си държали ципа на панталона затворен а сте назначили любовницата си на две длъжности.Това нямаше да интересува никого но Първанов ви издигна за кандидат президент на АБВ,но вие много си повярвахте и веднага дезертирахте при Нинова защото алчността ви заслепи.Човек който дезертира от семейството си заради служебна забежка,дезертира от този който пръв му подава ръка в политиката е способен да дезертира и от народа си.

131

Анонимен

преди 5 години

Този човек все повече затъва в пясъците! По този начин електорат и симпатизанти няма да събере!, а не помага и на своите! Човече, в момента половината те плюят,а другата половина те бършат! Бъркаш!!!

130

Гошо

преди 5 години

Тоя пък става смешен вече.. научил една дума и индулгенция та индулгенция. Тази проста *** дето си е повярвала, че е първата дама на САЩ толкова го излага, че дори овчата мисъл на по-голямата част от стадото вече се усеща колко е смешно всичко.

129

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До Анонимен 139Президентската република е страхът на партийците в БГ

128

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

След като партиите и лидерите й са символ на крадци и мошеници, или партийния модел не работи за БГ,то ПРЕЗИДЕТСКАТА РЕПУБЛИКА Е СЛЕДВАЩИЯ МОДЕЛ ЛОГИЧЕН!!За това ГЕРБ , БСП и всички други започнаха война срещу президенството!

127

Дора

преди 5 години

Що за загубеняк трябва да си за да изоставиш семейство и деца заради една простакеша