85

Православен християн

преди 5 години

До БауЦърквата е небесна и земна. Що се отнася до земната и особено тази БПЦ в момента е ченгеджийска и подвластна на РПЦ - КГБ и с основание вярващи и невярващи са отвратени, но идеала и авторитета на Спасителя Иисус Христос стават вечни защото Той е жив и вчера и днес и утре! Той Божия Син Иисус Христос ще съди всички ни, включително и самозабравилия се така наречен мутрополит Кукулин и шайката му ближелизци и тогава ще бъде страх и скърцане със зъби - амин!

84

Тото

преди 5 години

До Анонимен: А, "македонците" гонят премиера си да го вкарват в затвора ,че закупил подобна кола ! Ако е за това ,нашите момчета всички трябва да са в затвора-начело с Бойко и Цвъки апартамента.

83

ПроСоТо

преди 5 години

"Истина ви казвам:-По лесно камила ще мине през иглени уши,отколкото богат да попадне в Царството Небесно"....Е,"свещенослужителите" не верват на Тоя,който УЖ им е Бог,за това и трупат богатства тук,на земята...Разбира се,за техен късмет има ИСТИНСКИ вярващи,заради които Той още не е посегнал към "метлата"..Знаете защо Бог е забавил изтреблението на Содом и Гомор,нали?..-Защото в тях ВСЕ ПАК са се намирали праведни,които Сърце Му не Му е дало да ги унищожи.До последно,когато чашата преляла

82

Анонимен

преди 5 години

Типичен православен мутрополит, това е дришльото Николай. Благодарение на разюзданото си поведение арогантността, нахалството, наглостта, алчността и безбожието си е отказал от БПЦ хиляди българи. Той и варненския мутрополит са главните агенти на руската порнославна църква в България. Що за "светец" е Ал. Невски приел католицизма след него православието и накрая исляма. Руски тиран набучвал на кол за най-малкото провинение с единствената заслуга че е вкарал Русия в Азия и я отделил от Европа.

81

Анонимен

преди 5 години

"По Мерцедеса ще го познаете..."

80

Анонимен

преди 5 години

Писна ми да слушам за дс и комунисти и люспите им. Ще взема и аз да ида чак зад океана. Ега ти, генетичната обърквация

79

Анонимен

преди 5 години

Време е калугерите от висшия клир да се покаят вкупом и да изобличат *** от своята среда

78

Анонимен

преди 5 години

В попските среди му викат Лудото Коле.Преди време се прочу като велик реформатор като залепи тапети в някаква църква и шокира целия град.

77

Сп??нс до ...

преди 5 години

тукашния кмет го возят в служебно А6 , което по цена не отстъпва на Мерцедес от същия клас, но не бие на очи , а в БГ ако не пръцкат в Мерцедес и незнам кво ще им стане , да не говорим че да се измъкнеш от седалката е кофти занимание,

76

Все едно

преди 5 години

гледам мафиотски филм с Ал Пачино. Божислужител ? :/

75

75 до малкия

преди 5 години

Шеф на баретите...към 6-то управление на ДС нали!

74

Дядо Бенц

преди 5 години

Завистта също е грях чада мои

73

До борбътъ

преди 5 години

То и бойко борисов е българин. Това прави ли го духовен по презумция. Или пък онези отпадъци в биг брадър. Хората с право протестират срещу лицемерието да проповядваш едно, а сам ти да живееш по друг начин. Това само отблъсква хората от вярата. И християнството е нещо доста по-сериозно от повод да си показваш патрЕотизма и да търсиш конфронтация

72

ТHE Патриот

преди 5 години

такава е Божията воля ,чеда!

71

Бау

преди 5 години

Ето това е църквата. Ама има все още баламурници, които вярват в исуската или други приказки. И църквата си прави парички. "Всички" са доволни.

70

Име

преди 5 години

дали са му хората и има човека, що да не показва? не са му хвърляли парите си от балконите... и както казват братята американци: "ВСИЧКО е бизнес, нищо лично!" :-)))

69

Анонимен

преди 5 години

Ники наистина не е от ДС, но татко му е началник на отдел на ДС. Круита не пада по далеч...

68

Анонимен

преди 5 години

Имали някой който да вярва на сатаните попчета. Аз не и никога няма да повярвам в измислена религия. Когато прочетох библията там ми направи огромно впечатление един пасаж. В него пише. Не си създавай Идоли не се кланяй на измислени Светци и Икони. Кое от това е спазено в Попската религия. Черквите са пълни с Икони създават Светци от простосмъртни. Е на кой да вярвам на поповете или на Библията. Не съм атеист вярвам в Бог Отец и Син но не вярвам на Попове и Поападиики.

67

Скептик

преди 5 години

Кое му е духовното на този?

66

Анонимен

преди 5 години

шарлатанин