101

@ 111

преди 5 години

Абе май трябваше да ни оставят руснаците да бъдем цивилизовани муслита и да се треппеме като кучета, защото сахим видял на фатма чорапите, дивак си ти, циничен и неук, християнството е единствената истинска религия, която учи на мир и любов между хората и е спасявала много пъти нашия малък народ, пусни си чалгата, пий си ракията и не се занимавай с неща, които не са ти ясни, ако все пак ти се размърда малко мозъка, подхождай с уважение.

100

Анонимен

преди 5 години

Хем не помнят, как се пали огън, хем имат мачетета някак...?

99

Смехурко

преди 5 години

Елвис Пресли,Роналд Рейгън и Бай Тошо попаднали на остров,населен с ***.Те ги погнали,хукнали нашите да бягат.Елвис им хвърлил бележка-оставете ни живи,ще ви направя шоумени.*** я прочели,и пак ги подгонили.Рейгън им хвърлил бележка-пощадете ни,ще ви направя сенатори.*** я прочели и продължили да ги гонят.Бай Тошо им написал нещо и хвърлил бележката.*** я прочели и панически се разбягали-Абе какво им написа,попитали го.-Ами написах,аз бягам към комунизма,а вие?

98

Анонимен

преди 5 години

ДОБРЕ ЩЕ Е БОЙКО БОРИСОВ ДА ИМ НАПРАВИ ЕДНО ОФИЦИАЛНО ПОСЕЩЕНИЕ.И ДА ВОДИ ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ И МЕНДА СТОЯНОВА.

97

Анонимен

преди 5 години

Тея са големи пичове,пазят си родината.И правилно.Не им трябва стресиращата цивилизация,а и си имат всичко за хапване,включително туристи,ужас.

96

Анонимен

преди 5 години

ако са изолирани от толкова хиляди години от къде разполагат с мачете.даже много по развити цивилизации в американските континенти не са познавали желязото допреди европейците да ги запознаят с него.

95

Анонимен

преди 5 години

"Иначе християнството е много мaлоyмна религия. В него Господ прилича на човек и Земята е плоска, например.".Ами тъкмо, подходяща е за диваци.

94

Анонимен

преди 5 години

Значи мyмyните могат да ги оставят да стрелят по нaшeствениците, а европейците - не?

93

Анонимен

преди 5 години

"Пратете им княз Борис. Той има опит с християнизирането на диваци "Tо напротив - дивак ставаш като я приемеш тая християнска религия. В миналото по времето на Борис, той е решил да я приеме, защото околните силни държави вече са били християнски. Ако бяха някакви други, сега и ние щяхме да сме други, защото Борис щеше да ни направи според какви са силните на деня. Иначе християнството е много мaлоyмна религия. В него Господ прилича на човек и Земята е плоска, например.

92

Анонимен

преди 5 години

Пратете им княз Борис. Той има опит с християнизирането на диваци

91

Анонимен

преди 5 години

Абе там да не е отишъл петият брат на хан Аспарух? Държат се като аспаруховци.

90

Анонимен

преди 5 години

И ние си имаме такива.

89

Гост

преди 5 години

Ами минойската цивилизация, древна Елада, Микена, Ямната култура, те всички са на повече от 3000г. Селището на пътя на Магистрала струма е на 7000г. Не е зле да залягаш повече над учебниците, а не да се излагаш по форумите.

88

Анонимен

преди 5 години

До 30 хиляди години ?":D Стига глупости. 3 хиляди може,но преди 30 хиляди сме били долу горе на ниво маймуни.... "----Счита се, че съвременният човек, във вид и структура на тялото му и органите му, такива каквито са сега, съществува от около между 80 000 и 100 000 години. (А някои изследователи дори говорят за двойно и тройно повече назад.) Ако се върнем по-рано, тогава вече не е точно "човек", ами са разни други форми. Тъй, че няма никакъв проблем да бъдат от преди 30 000 години.

87

Анонимен

преди 5 години

Пълно е с ***, промитаци християни. Тръгнал да носи насила религията си на някакви хора... ааарррреее!!! Хубаво, че са го убили! Такива само това заслужават!

86

Denis R.

преди 5 години

Redordead преди 55 минути, Не можеш да научиш всички. Приеми просто, че преобладаващата част от населението е повече или по-малко с кухи *** в горната част на торса.Поздрави!

85

Анонимен

преди 5 години

У нас пълно с Сантинели в ромските махали и то в цяла България , таа ниннджа с американски паспорт да беше дошъл у нас с библията

84

А,де

преди 5 години

През всичките тези 30 хил. години те са се научили да ловуват диви ***, да си отглеждат мед, да вадят миди и да се хранят с плодове.Абе и аз отглеждам пчели,и добивам мед,но нямам и бегла представа как се отглежда мед!Трябва да отскоча до този острвоя,за обяна на опит.За какво да отглеждам пчели,като можело направо мед.

83

30 хиляди години ?

преди 5 години

:D Стига глупости. 3 хиляди може,но преди 30 хиляди сме били долу горе на ниво маймуни....

82

Анонимен

преди 5 години

Хипнотизиран американец с източни корени тръгнал с Библията да християнизира местно Племе при това защитено , по принцим има една Секста в Америка наречена Сайнтолоджи която промива човешки мозъци , явно американоазиатския *** е бил с промит мозък , ако само Буда беше жив и беше разбрал за тоа друпнат че държи Библия щеше да ми направи харакири веднага