35

За шеиствия газ до а

преди 5 години

Моите мозъчни клетки- невроните функционират в норма. За шеистовия газ, който американци усилено се опитваха да добиват у нас, имаше доклад, че е вреден за здравето на хората и затова този проект приключи. Ако поляците не са запознати с този факт, проблемът си е техен.*** прочети като си толкова отворен, преди да даваш акъл как да ни обгазяват американците, след като те и от Европа решиха да ни набутан с ГМО продукти: един вид пластмасови зеленчуци и плодове. Не всичко дошло от САЩ е добро.

34

Анонимен

преди 5 години

До 29До две години пак бедните ще платят сметката на богатите.-Тц! Нищо няма да платят -кой ял , ял, кой е*ал - е*бал , сметката винаги се плаща от този, който има пари! Така, че бедните нищо няма да платят, ама ТИ със сигурност ше си бръкнеш в джебчето!

33

Анонимен

преди 5 години

Абе *** , каква икономика може да имате , икономика се прави с наука с университети и образование .. Вие сте соросояди , завиждате на БАН завиждате на университетските преподавадатели въпреки , че взимат по-малко пари от учителите и студентите.. Полша си оправи образованието и универистетите и вече малко поляци одат да учат в Германия.

32

Анонимен

преди 5 години

До 32А да си учил, че не може да се забави ръстът на нещо, което го няма... прекалено куха кратуно?-както и, че не може да вземеш нещо, което го няма, нямало го е и няма да го има!

31

Анонимен

преди 5 години

Ние сме първенци по изоставане. Само за последните 30 години сме изостанали с още 500 години. Вече живеем в ранното средновековие и гоним каменната ера.

30

1

преди 5 години

До Не разбирам,да цъфти в песента на цецка, цъфнал герб,цъфнал герб.

29

1

преди 5 години

Каква аларма,нашата икономика ,е пълна лъжа,то не бе хвалене,от страна на герб-комунисти,то не бе чудо.

28

Не разбирам

преди 5 години

До Другари абсолютно несъгласен съм с теб!

27

Анонимен

преди 5 години

До две години пак бедните ще платят сметката на богатите.

26

ДРУГАРИ,

преди 5 години

ОБЯСНЯВАМ НА *** ВИ КРАТУНИ - ЗАБАВЯ СЕ РЪСТЪТ НА ИКОНОМИКАТА, НЕ САМАТА ИКОНОМИКА! В 6 КЛАС СЕ УЧИ ПО МАТЕМАТИКА КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА, НЕГРАМОТНИЦЬЙ!

25

Discovery

преди 5 години

"Това сигнализира междинен доклад на международната застрахователна компания Euler Hermes"Бочко друго каза... тва е фейк нюз!!! Тея са некви стажантчета дет са го правили тоя доклад!!! Бочко щом каже, значи е така!!!

24

Не разбирам

преди 5 години

Уж българската икономика цъфти според една новина от този сайт, сега пък се забавяла. Последно?

23

Анонимен

преди 5 години

До 18то такива ,д ето сте чели маркс и енгелс ни докарахте до тва дередже-чекай, чекай ... тепърва ше ви потопим фалшивата, псевдоикономика, базирана на изкуственото стимулиране на" безкрайното ла пане", чрез купуване "без пари", впрягащо хамстерите да въртят до безкрай колелото на клетката в която се намират... непърва ше се сривате ...сега тепърва започва потапянето...

22

Анонимен

преди 5 години

Какво забавяне бе то търчи на обратно

21

ай сиктир

преди 5 години

До до 15А не така баце е чел само "Винету" между другото Маркс и Енгелс ги изучават вече навсякъде, а после какво се получава после е отделен въпрос особено в мутроландия.

20

???

преди 5 години

Какво друго да очакваме при управление на ГЕРБ?Къде е новината?

19

Друг

преди 5 години

Ами като ни управляват хора със забавено рвзвитие,как да напредне икономиката? Да бе забавила се..я тиквосян друго дума! При тях нито един комисион не се е забавил,значи всичко е наред!! Слушайте пожарната не..някакви икономисти.

18

ай сиктир

преди 5 години

Пфу икономика друг, ако услугите са икономика Кипър щяха да са на първо мЕсто в Европата, а Германия на опашката.

17

до 15

преди 5 години

то такива ,д ето сте чели маркс и енгелс ни докарахте до тва дередже, вкл. и бойко...

16

DO 7

преди 5 години

BE УМНИК, ТЕ ЩЕ ВНАСЯТ АМЕРИКАНСКИ ШИСТ БЕ! НЕЗАГРАЛ,ПЪК ДАВА АКЪЛ! КОЛКО МОЗЪЧНИ МОЛЕКУЛИ ИМАШ? САМО 1 ЛИ?