112

Анонимен

преди 5 години

В нашия град даже МОЛ няма, пък медиите пишат гръмки заглавия за препълнени паркинги и МОЛ-ве. При нас Черен петък има само по маганзичетата тип "1лв.".В кои градове е тоя Черен петък? София, Варна, Пловдив, Бургас.Обаче инфото поднесено, като че ли целия народ пазарува.

111

ТHE Патриот

преди 5 години

Българският народ олигофреняса тотално !

110

аз

преди 5 години

Продавам телевизор от 2000 лева за 2 лева Обадете ми се Спешно е -днес е черен петър Телевизура е много хубаф

109

Джо

преди 5 години

Протестиращите не могат да викнат в знак на простест защото устите им са пълни с манджа която са купили с намаление. Кой каза криза? Каква криза?

108

Анонимен

преди 5 години

И това не са хората, които протестират, защото протестиращите са с гражданска позиция и интелект.

107

Анонимен

преди 5 години

Точно затовва задръстват моловете, защото са бедни и прости.Богатите не могат да бъдат излъгани от уж намаленията и не пазаруват в България.

106

Анонимен

преди 5 години

Простотия до шия . Черен , бял, шарен петък за балъците и естествено за бедните , които протестираха за скъпите горива. Срам ме е , че съм Българин .

105

alex2

преди 5 години

Абе тия които задръстиха моловете не чуха ли колко са бедни от Главния жабар на блатото и акционерката *** ? От моловете да отиват на "протестите" на "бедните"

104

виготура_вигопрасна

преди 5 години

Не било "Черен петък", най ми било "Черен Майкъл".....пхахахахаааа

103

bluesky1

преди 5 години

Не съм богат, не съм беден...на черни петъци никога не съм пазарувал и няма да пазарувам, защото да се подложа на това нещо за мен е унизително! Другите не ги съдя! Въпрос на личен избор! Мразя моловете, в тях ме боли главата...според мен няма достатъчно кислород!

102

Анонимен

преди 5 години

Има ли луди?Да. И къде са те?В МОЛОВЕТЕ.

101

Capital

преди 5 години

Коментарът ми беше специално за Черния петък. Не говоря за сезонните намаления Януари и Юни-Юли. Но както написах овце има навсякъде.

100

Черен петък

преди 5 години

в нашата "велика" държава е една голяма глупост.Не мога да си причиня това!Ако искам да си купя нещо,отивам,избирам и плащам.Още повече,че в бг даже само идеята за това е изкривена.

99

Така е

преди 5 години

Сега е мамента да се продаде непродаваемото.

98

Бау

преди 5 години

Из целият интернет плъзнаха снимки показващи как една семица преди великия петък се вдигат цените и после така се "свалят", че дефакто е по-скъпо от преди ... Айде, не мерси.

97

Анонимен

преди 5 години

Кой ви излъга, че богатите хора не парадирали с пари... Познавам много заможни хора, всички ходят по почивки, купуват си коли, глезят себе си и децата си. Какъв е смисълът да изкарвате пари ако няма да ги харчите... Завистлива работа. Радвайте се на успехите на тези около вас и ще ви споходи същото. Злобейте и ще си тъпчете на едно място завинаги.

96

Аз

преди 5 години

Идеята на черния петък е да се продаде наличната стока, за да се закупи нова, непозната за клиетите, както и да се стимулира производството-икономиката. Тук дигат цената преди петъка и след това я свалят и викат айде на намаленията. С такива кухи *** какъв прогрес чакате?

95

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега, аз лично не пазарувам по черни петъци, но нека да има оборот, да се извадят парите от бурканите, търговците да ги вземат и да ги вложат в нови стоки, това помага на икономиката. Друг е въпросът, че транспортните проблеми с пътища и инфраструктура не са решени с години и това изнервя обстановката с транспорта. Там вече е ясно кой е отговорен и кой реже лентите.

94

Анонимен

преди 5 години

До 82АхАхАХАХ, мой приятел работи във фирма Х. Шефът му кара G класа за няколкостотин хиляди, плаща си за охрана, която също кара коли на такава стойност. Облича се с последните колеции на Гучи, които облича по един два пъти и сменя. Месечните му бонуси само са по десетки хиляди евро. Отидете му обяснете на милионера как само бедните си купували излишни неща и проявявали показност, моля ви се.

93

Az

преди 5 години

Къде видяха пълна лудница тия? Същата смешка като с Хелоуина. Като сравня намаленията в сащ и тук и ми иде да се изсера