271

Анонимен

преди 5 години

Те и мутрите не живеят в собствени жилища.

270

Анонимен

преди 5 години

Фалшивата новина с Домусчиев я измислиха червените скотовъди около видния руски агент Граиша Гянчев,които се надяват руския тиM ЦЕ-сека да излезе отново начело,като ударят шефа на Лудогорец.

269

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Президентското семейство и цялата магистрала да я измине в насрещното, пак не може да се мери с безогледните крадци в държавата!

268

Анонимен

преди 5 години

Е,Горанов да каже кой е КРЪСТНИКА и всичко ще си дойде на мястото.

267

Отиманеглаванеболи

преди 5 години

Абе то на човек поне едно имотче да му остане от този парламент и поне един апартамент.За какво беше туй бягане и уреждане цяла година.

266

Анонимен

преди 5 години

Апартаментът на Горанов не, на Домусчиев, на кръстника му е!

265

БГ

преди 5 години

Изключително гнусно и нагло същество е тоя Владко от Долни Дъбник. Ама те всички ГЕРБ-ерски калинки са такива. Тиквата да ги беше правил и Цецка да ги бише раждала нямаше толкова много да си приличат.

264

Анонимен

преди 5 години

То се възползва максимално от *** на някои части на ББ. Няма да си гледа лекарствения бизнес и параходите, а станал и строител на сгради, може да поеме и бизнеса за пътища, както пое *** на някои места, няма да се учудя, ако вземе тръбите по турски поток. Ако дойдат въртоглавите и му назначат едни проверки, то ще се поболее. Още не мога да разбера защо подкрепи Далавери през последните месеци, като оная го накара да плаща милиони за БМФ

263

Анонимен

преди 5 години

"Народният съд се състои от върховни и областни състави. Върховните състави са следните: първи за съдене на бившите министри, регенти и царски съветници; втори за съдене на депутатите от XXV Обикновено народно събрание;"

262

Кръстника

преди 5 години

Нали знаете другари, начело, на коиорганизации стои Кръстник?!Правилен отговор:На мафиотските структури.Я отидете в НАП икажете,че апартамента,в който живеете не е от Кръстника,а от близък роднина.Правилно отговаряте.Чака ви пълна данъчнна ревизия

261

апарта МЕНТА

преди 5 години

Аман от нискостеблени орица с остригани глави. Де ги намирате такива кръсници... Сигурно са от филма "Кръсникът"

260

Ангел

преди 5 години

Както компаньонката си плаща сметките в натура ,така и Горанов си плаща сметките ,НО не предоставя собствения си за.дник а този на народа!!

259

Анонимен

преди 5 години

Най-бедният министър и при това най-младият след като кръстника му го е кръстил преди 20 години,а до тогава не бил кръщаван както излиза,а обикновено на едногодишна възраст ги кръщават децата и то от кръстник по старите обичаи с попа заедно и се пише кръщелно за това,а от по новите обичаи само като удостоверение за раждане с даденото име.

258

Анонимен

преди 5 години

Кръстник ли наричат, този който го дражи отзад!

257

Анонимен

преди 5 години

При тия цени на имотите как да си купи човек апартамент, то и министерска заплата не стига. Добре, че има добри хорица да помогнат на човека. Но все пак, ако не е на брат или сестра, кое е причина и следствие ... даваш апартамент и ставаш кръстник или ставаш кръстник и даваш апартамент?

256

Боко

преди 5 години

Нещо протестче тва-онова няма ли да има ? Казах ли ви че и четвърти мандат ще карам

255

Анонимен

преди 5 години

Най- накрая имаме достоен президент.............Румен Радев.............за разлика от оная карикатура Роската Плевнелиев(приятел на олигарсите и возещ се в самолета на ЕВН), който подкрепяше режима на Потрошенко и фашистите в Киев!!!

254

Анонимен

преди 5 години

Тази "новина" от 2012г прилича на отклоняване на вниманието от недостойното и неморално президентско семейство

253

Анонимен

преди 5 години

Владо Горанов е приятелче на дебелата *** от ДПС...............Делян Пеевски!!Човек на ДПС-то е тая гадина крадлива..............финансовия министър!!!

252

Анонимен

преди 5 години

Владо Горанов казал на Бойко Борисов, че неговите колеги станали милионери , а той работел за 2000 лева!Сега решил да навакса..............крадливата гадина!!!Бойко Борисов трябва да се отърве от всички крадци около него.............Владо Горанов, Томислав Дончев............има и други крадливи гадини - гербери!