137

б

преди 5 години

Официалният статус на *** е ,че те са втората Алкайда .С кого воюват в Африканските републики с кого воюват в Сирия какво правят извън Масква да ги обявят като международни терористи и навсегда будеть солнце. всяка глобална Авиокомпания да ги разпознава и има биометрията и данните им и в случай на нужда Арест.

136

Свободен българин

преди 5 години

До Анонимен "Да не се вее пак руско знаме над райхстага ?" Дали долавям заплаха от Анонимен 168? Много интересно, дали този анонимен не се изживява като говорител на кремъл? Или мечтае реализация на личните си способности?

135

Някой си

преди 5 години

До ПуркуДруго си е да почнеш да четеш и стигнеш до "ТАСС".

134

Пурку

преди 5 години

Почнах да чета, но след като стигнах до '"DW" се отказах да продължа.

133

Анускоп

преди 5 години

Баши-бозук,частен Баши-бозук.Частен частен,колко да е частен? Щом Кремъл плаща,значи не е частен,а Съветски. А сега малко да разясним как работят тези момчета/главорези на парче. Подписват договор за заплата,взимат си куфарите с хавайските ризи и отиват на почивка на някъде,разбирай на екскурзия.Не случайно им викат ,,туристи''.Пътува се поотделно,разбира се никой никого не познава,никога не го е виждал,или чувал за него.На явката се оказва че са ,,братлета'' до един.Въоръжават се и ,,работят''.

132

Карлсон от покрива

преди 5 години

Троловете наново се появиха и размечтаха!

131

Анонимен

преди 5 години

Путин пак я оплеска. Много често му се случва на последак.

130

Анонимен

преди 5 години

Още едно потвърждение,че комунистическата система е негодна за живота изобщо.

129

Анонимен

преди 5 години

"Урок по история за Кремъл" ? В дойче веле знаете ли си вашитеуроци от историята ? Да не се веепак руско знаме над райхстага ?

128

Анонимен

преди 5 години

Обичам Путин защото предизвикванервни тикове и квичене на опиндосенитедегенерати . Музика като от Моцарт .

127

Анонимен

преди 5 години

Освен всичките неща написани в статията, която е много добър анализ, от значение е и това, че ако признаят наемните армии на Русия тия същите ако са официално на някое място ще са в малко повече безопасност. Защото помните какво стана в Сирия - за 5 минути и - опаааа, их там нет.

126

Нищо значимо- ...

преди 5 години

... - дребен бунт на еничари срещу руския султан, лесно ще го потушат

125

Ха-ха-хи-хи

преди 5 години

Какво става бе товарищи русофили. Израел пак е започнал да бомби иранците в Сирия. Наглеците са минали незабелязано над четирите установки С-300 и накрая са преминали и през закритото небе от С400 и са ударили строго охраняваната от руското ПВО база на съюзника Иран. На всичкото отгоре руските батареи изобщо не са разбрали че над главите им минават вражески израелски самолети. Срам товарищи отново голям срам за руската военщина след голямата радост и еуфория че Израел се е уплашил от руското ПВО

124

Анонимен

преди 5 години

...частни военни фирми от рода на Blackwater.., само дето тя е на пряко подчинение на МОНСАНТО.

123

Защо Обичам Путин ?

преди 5 години

Обичам го, защото скоро ще загроби Русия.И когато това стане, светът ще стане едно по-добро място за живеене !!!

122

Като ощипани

преди 5 години

Веднага рипват матрьошките и почват, а защо еси ксои си имат еди какво си.Кажете нещо по повод написаното, а не а ЗАЩО.Гиди нещастници с нещастници

121

АзГ

преди 5 години

А какво да кажем за 20 000-та частна американска армия на Чейни. Има и много наемници от Германия (лично познавам един, на който му е забранено да говори по въпроса) в Афганистан. За 5000 евро на месец са готови да рискуват живот си и хич не ги интересува за какво и за кого се бият.

120

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 157 Русия закъсня с 100г. с всичко друго.

119

Жоро

преди 5 години

До Име 151 Истината боли.Колкото и да не ви отърва ще започнете да поглъщате фактите.Само с лозунги вече не става.На хората очите вече са отворени и ваште"доброволци"и "зелени човечета"да ходят да се оплакват на дребния вожд в Кремъл.

118

Анонимен

преди 5 години

Русия повече от десетилетие (да вземем Ирак (2003) за отправна точка) закъсня с частните армии, а американците отдавна ги използват и са регулирали нещата. Блекуотър смени 20 имена вече.