24

не

преди 5 години

Грешни Пари

23

по етапен ред

преди 5 години

САЩ,Израел,Англия,Франция,Италия сринаха с земята държавността на трите държави които бяха най-големите врагове на Израел.Ирак и Саддам, после Либия и Каддафи най-накрая Сирия и трите държави фактически и физически изчезнаха от картата на земята и сега са раздробени на части, без да преставляват заплаха за Израел.Това беше и целта на занятието.Който робува на чужди интереси той ще плаща и смедката. Още преди ООН да приеме резулюцията за Либия Италианските и франските ВВС бомбардираха Либия...

22

ШЕ ПЛАЩАТЕ ,БЕ....

преди 5 години

ЗА ГЯВОЛЪЦИТЕ НА "БРАТУШКИТЕ" ВИ У СИРИЯ....ХА,ХА,ХАААААААААА....--ЗА САМОЛЕТОНОСАЧА "КУЗНЕЦОВ"...--ЗА МОДЕРНИТЕ РАКЕТИ ...--ЗА МОДЕРНИТЕ УСТАНОВКИ С-400--И ЗА ЦЕЛАТА РУСКА , "КОСМИЧЕСКА АВИАЦИЯ"...ХА,ХА,ХААААААААААА.....ЩОМ ОБИЧАТЕ РУСИЯ ---ЩЕ ПЛАЩАТЕ !ЗА "ЛЮБОВ"---СЕ ПЛАЩА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЧЕСТИТО РУСОФИЛЧЕТА.. ДА ВИ Е ЗДРАВЕ.

21

Анонимен

преди 5 години

Оградата на Валери която се разпада струва 200 милиона лева. 6 милиона лева са нищо.

20

Анонимен

преди 5 години

Ще внасяте щото на Валери, оградата не държи!

19

Анонимен

преди 5 години

Koito se pregra6ta i zeluva s erdugan da plaschta ne bg narod beden

18

Анонимен

преди 5 години

Утре турците ще поискат рекет и от 100 милиона евро.

17

Анонимен

преди 5 години

а не дай си боже, ако се стигне и до ситуацията турски бежанци да тръгнат насам", предупреди той..Хахахаха, те пакистанци и афганистанци не искат тук пък какво остава за турците...

16

Анонимен

преди 5 години

САЩ и ЕС бомбардираха и разсипаха страните в Близкия изток, сега и ние плащаме на Турция да пази от бежанците. Солидарност?чАпик нито един самолет на ЕС не е нарушавал сирийското въздушно пространство! Този който биеше "терористи" беше и е *** наделкин! Цял Алепо беше сринат със земята!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Ние да си пазим границите пък Турция каквото иска да ги прави, ако иска да ги държи, ако иска да ги пуска.

14

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Те не 6 милиона, а 3,6 МИЛИАРДА от КТБ можеше да отидат при пенсионери и инвалиди, но Ц. Василев плюю на тях!Вие искате да няма бежански наплив, а пък ей тъй за милите ни очи...

13

шматка

преди 5 години

По добре 6млн лева отколкото 6млн тарамбуки.БСП няма за какво да *** защото това е решение на ЕС а не на Боко.

12

Анонимен

преди 5 години

И вие не знаете какво искате. Естествено, че срещу пари Турция ще държи бежанците в лагери без да могат да влизат в Европа. Без пари ли да ги държи? Ей така, да ги хрантути, щото има излишни пари в бюджета си. Това е най-оптималният вариант, който беше постигнат с бежанската криза. Да плащат, щото ония ако пуснат бежанците, ще ни изтрият от картата за един ден.

11

Анонимен

преди 5 години

Режета пенсиите за да дават помощи на турците и гърците.

10

Анонимен

преди 5 години

А тези пари можеше да бъдат изхарчени за болни български деца.

9

Анонимен

преди 5 години

САЩ и ЕС бомбардираха и разсипаха страните в Близкия изток, сега и ние плащаме на Турция да пази от бежанците. Солидарност? А ЕС не наложи реципрочни визи за САЩ даже не от солидарност, ами защото бяха длъжни да наложат според договора на страните членки ако САЩ не спазва договора с една членка. Това е ЕС.

8

Анонимен

преди 5 години

Редно е страните в ЕС неприели пакта да сложат ККП-та за останалите в ЕС които са го приели иначе ще плъзнат навсякъде . какво пречи на нелегален радикален ислямист от Германия да отиде в Унгария или Австрия ?

7

Анонимен

преди 5 години

Пари трябва да се дават на Турция за самолетни билети, за да депортира обратно всички пришълци на нейна територия. А не да ги държи и да изнудва по този начин Европа.

6

баба мара

преди 5 години

турските танкове гонят хората от сирия в турция затварят ги в лагери в които есне влиза и накрая им дава 1 милиард които ще бъде ограбен от псевдопревраджиитеедин омагъосен кръг които носи много пари на султаната

5

Анонимен

преди 5 години

Ami vsqkakvo spokoystvie se zaplashta inache more ot bejanci Turcia da ne e dlujna da vi pazi