12

Анонимен

преди 5 години

До Жан Клод 11имитация на държаваМай са те варили вместо компотите! :))))))))

11

Жан Клод

преди 5 години

Белгия е доста противна имитация на държава, но най-различни хора седят там защото парите са добри.

10

Хачо

преди 5 години

Незаконните са добри щото излизат много евтино. Незаконните са на практика роби, а всяко общество се нуждае от роби които да вършат най-черната работа. Тези белгийски чиновници онанисти не могат да спрат гората да се разлиства.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Не е вярно! Има много българи които са интегрирани и нямат абсолютно никакви проблеми или спънки! Западнякът е с доста повече проценти интелект от българина като цяло и намери ли сходен човек който може да говори с него и да се разбират - харно за двамата! Трябват: Етика, Обща култура, Език и чувство такт/мярка, Достойнство базирано на честност и доблест! И нещо много важно, да не се страхуваш да казваш винаги това което мислиш и да не говориш зад гърба на другите! Мазниците out

8

Мишо

преди 5 години

Вие да не мислите, че хората от хубаво са отишли там да де излагат на риск!Пари в България няма, а живота стана с 50% по-скъп от началото на 2018. Не ми се мисли какви ще са зимните сметки за ток, вода и парно.

7

Пламен

преди 5 години

Тръмп вече да ги е глобил милиард, ако бяха европейци. И войски на НАТО по границата, Путин ще намерим за какво е виновен. Мърморене, мусене и Туитове - като кореняк софиянец.

6

Анонимен

преди 5 години

Собствената ви държава не ви има за хора па какво останало за другите.

5

Анонимен

преди 5 години

Obratno v bg gi varnete tia bes ranotna visa

4

Анонимен

преди 5 години

ба си информацията и данните! В какви цистерни го събират само!

3

Анонимен

преди 5 години

Поредното потвърждение, че на запад не ни броят за хора и бягат надалеч!

2

Немско

преди 5 години

А в Германия какво е , не ми се говори

1

шматка

преди 5 години

ХехеНямам думи за тоталната липса на грамотност в този сайт.Те не строят незаконно централа на гугле бе.Те работят незаконно на ЗАКОНЕН обект на гугъл