171

От Вършец казват

преди 5 години

ако не е от комшийска мъжка яйцеклетка, поне нема да е с особенна форма на главата- демек нема нищо общо със специялизираното даскало във Вършец- така че момичето си има интелекта.

170

Цветко

преди 5 години

Оня ,дето си е закупил / как ли / корабостроителните заводи ,чухте ли какво каза по въпроса ,дали е подарил апартамента на Горанов ? Той , Горанов , никога не е закупувал от нас апартамент ,нито е живял под наем в такъв ! Значи , какво е правил-живял е в подарен апартамент. Точка по въпроса-ред е на Цацаров,но що си мисля ,че резултата от този мач е известен. После , БСП е виновна ,че хората излезли по улиците. Хайде холан ,стига с лъжите и демагогиите.Фюрера на ГЕРБ да чете тук

169

Ангел

преди 5 години

Няма такова нещо като безвъзмездно предоставяне ,както няма и безплатен обяд.Горанов си плаща наема както се казва в натура ,или с други думи "помага" на кума си в Бизнеса му.Всяка партия си има обръчи от фирми ,а най-големите обръчи са на партията която управлява !

168

АЗ

преди 5 години

КОЙ е кръстникът? Нещо от Марио Пузо ли ще четем?

167

не защитен

преди 5 години

Няма оправия,всичко е Батк@ и Братк@!

166

Анонимен

преди 5 години

Няма никакъв шанс да завършиш университет и да постъпиш моментално на работа в СБ. Да не говоря какъв е шанса, ако си от България. Това са невероятно дебели връзки и абсолютно мошенничество. Да, има процедура, но тя е формална. Корупцията там е по абсолютно същия модел, просто е на по-високо ниво.

165

Кравата Пенка

преди 5 години

Лицемерие, политически чадър за бизнесмени, финансови министри и схеми за милиони! На мен никой не ми даде 1ст. ей така до ден днешен.

164

🦉

преди 5 години

Сплели са се червените капиталисти и власт , като фалшиви варени кренвирши с пилешко на промоция в черен петък

163

каламбурин

преди 5 години

Много трудно Цветанов би разбрал кой къде живее?Ние също се чудим той в кой от всичките си апартаменти живее.Ама как да нямат то голяма евтиния били тези апартаменти бе.

162

Анонимен

преди 5 години

Как Гергана Цветанова Цветанова се настани под топлото крилце на баба Кристалина в Световната банка?

161

Анонимен

преди 5 години

***, КОЛКО СУДЖУКА ЩЕ ТИ ДАДАТ ЗА ПАЛАТИТЕ НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА?

160

Анонимен

преди 5 години

Засега ***,ните са все от ГЕРБ

159

Анонимен

преди 5 години

А ЗАЩО ЦВЕТАНОВ ЧЕСТО КОМЕНТИРА ПРЕДИ ДА СА ЗАПОЧНАЛИ ПРОВЕРКИТЕ?

158

Анонимен

преди 5 години

Елементарно е да се провери колко е струвал апартамент 180 кв. м в комплекс ЕСТЕ през 2011г. Ама в никакъв случай не е 150000 евро. От тук трябва да се почне.

157

Анонимен

преди 5 години

Едно време са правили гладиаторски борби , сега произвеждат скандали и естествено без реални последствия от тях .Дай на масите да гледат сеир и те веднага забравят за какво се борят и от какво недоволстват. Изводите всеки сам да си направи.

156

Анонимен

преди 5 години

Горанов да си взема партакешите и да си заминава на село докато тече следствието. А червените другари да престанат да ни навират в очите наcpaния им президент Радев.

155

Анонимен

преди 5 години

Абе, защо на мен не ми дадат 180 квадрата? И после защо Домусчиев и брат му преватизират без пари флота? Баневипроверка, Арабаджиеви проверка. Домусчиеви никога. Да си на такъв пост и някой да те пусне да живееш без пари ето така, какво е? Конфликт на интереси или да бе, добро сърце!

154

Анонимен

преди 5 години

Е как няма да работи там детето и то трябва да купи минимум 6 апартамента като баща си, че и да го задмине даже......

153

Анонимен

преди 5 години

Прави ли ви впечатление шуробаджанащината, в която са оплетени ГЕРБ-когото и за каквото и да пипнеш, все до кумеца или кръстника ще опреш..Така беше с Дилян Добрев, така ще е и с Владислав Горанов......Калинки, кумци и кумици, тъщи, кръсници, бири, суджуци...

152

Аз съм и.д.и.о.т

преди 5 години

В България, ако си кадърен и без връзки, можеш да започнеш работа в Световната банка. Затова не бягайте в чужбина.