25

турски мингянин

преди 5 години

ние турците сме най велики и умниНие сме *** -ТУРЦИумни и красиви.другите са роби

24

cantstumpthetrump

преди 5 години

Политиката на САЩ от години се води с двоен стандарт, но балансирано. Тръмп е първият осмелил се да заяви, че саудитата винаги са и ще си останат прерогатив. Сринаха лирата на Турция безкомпромисно в рамките на месец-два и продължават да пълнят Европа с пакистанци.

23

Анонимен

преди 5 години

Големи мръcници са американците. Ако някой ги чуе да говорят (манипулират) отново за демокрация и човешки права, да им зашие един шамар.

22

Анонимен

преди 5 години

аз пък очаквах икономически санкции , това вече са двойни стандарти , едните без вина виновни а другите виновни а няма резултати . да ви имам и демокрацията

21

Анонимен

преди 5 години

20, като си супер в Германия що само ревеш от мигрантите?

20

Анонимен

преди 5 години

ами трябва им нефт , кадето се завъртят трева не никне

19

До 18

преди 5 години

Знаеш ли колко ме боли за американска виза ? В Германия съм супер.

18

от 14

преди 5 години

Нали помните коя беше първата страна, която бай Дончо посети, след като стана прецИдент на Пиндостан? И с какво го подмамиха сатрапите? Правилно. С договори на обща стойност над $350 млрд.Сега, ако започне да се прави на велик защитник, чаршафите ще се откажат да купуват скъпата продукция на ВПК и пиндостанската икономика ще се гътне в канавката. Бай Дончо падна в собствения си капан. Всички виждат и разбират, че цената на прокламираната пиндостанска мечта, свобода и демокрация е $350 млрд.

17

Анонимен

преди 5 години

Ами ще имате визи за Америка, като сте комунисти и русофили.

16

Сирил Риктюс

преди 5 години

До Въпросчеза визите Да аз всеки ден пътувам до Дълсе и Ел Пасо ! Нема Визи брато. Ориент Еспрессо ! Презоградска, всеки дан съм грацка, с различна гръцка мацка !

15

Жиб.

преди 5 години

Точно на това са разчитали убийците и се очертава надеждите им да се оправдаят.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13A zashto mislish che vsichko izleze na bql svqt,imenno natiska varhu amerika i sauditcite e golqm i te neznayat kak da se izmuknat,s Erdogan shega ne biva toy kaje li neshto izpulnqva

13

Анонимен

преди 5 години

Правилно мисли турският министър на външните работи Мевлют Чавушоглу. Нали помните коя беше първата страна, която бай Дончо посети, след като стана прецИдент на Пиндостан? И с какво го подмамиха сатрапите? Правилно. С договори на обща стойност над $350 млрд.

12

Анонимен

преди 5 години

Айде бе, нали Турция е велика, няма ли Ердоганчо да размаха пръст на Саудитска Арабия? Или Китай? Или Русия? Що все САЩ трябва да си слага ръката в торбата със змии? Лицемерчетата искат САЩ да си развалят отношенията със СА за да печелят Китай и Русия. Хаха, иска ви се ;) Тръмп е бизнесмен и не вярва на сълзи!

11

Анонимен

преди 5 години

Turcia vzema ot Sudan ostrov Sevakin blizo do svetite mesta Mekka i Medina pod naem za 100 godini,ima nqkakvi planove pak sultan ERDOGAN

10

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

TRUMP E DIV KAPITALIST!..Toy ne znae kakvo e spravedlivost...SOLIDARNOST..moral!

9

Анонимен

преди 5 години

Ердоган не разбра ли че даже и челна стойка да вдигне на Капалъ чарши няма кой да му даде Гюлен.

8

Анонимен

преди 5 години

Странно е поведението на Турция. Заради т.н. преврат срещу Ердоган има стотици ако не хиляди турски журналисти по затворите има и убити и загинали при странни обстоятелства. За тези журналисти Тръмп отдавна си е затворил очите, но сега турците настояват същия да си отвори очите за Кашоги. Единственото обяснение на поведението на Ердоган е че иска да притисне с нещо САЩ за да му сервират главата на Гюлен. Опита с пастора, после с С400, сега опитва с Кашоги.

7

Анонимен

преди 5 години

Ердоган ще е новия покровител на двете свети джамии Саудитска Арабия не трябваше да се закача с Турция.

6

Анонимен

преди 5 години

Прочутите двойни стандарти на западните бoклyци.