25

баба мара

преди 5 години

и с 1 лев и с 11 лева богатите пак ще спонсорират които е на власт а от намалениетоще спечели бюджета

24

Кратун

преди 5 години

Ако това беше вярно, трябваше в момента да няма никаква корупция. Истината е, че апетитът идва с яденето и колкото и повече да е, все не стига.

23

Анонимен

преди 5 години

В България всеки иска да се хареса и се упражнява на тема заплати. Най вече Нинова и БСП. Милионерката др. Нинова говори непрекъснато как мисли за бедните и дайте да се намалят заплатите. Това е много просто , като се откажеш от твойта заплата и я даваш за болните деца на смелите майки. Да ама не го правиш , а само говориш. Отврат .

22

Анонимен

преди 5 години

Ама щом получават 11 лв вече никой не може да си купи 2-3 депутата ама никой, народ от ***. И по 100 лв да им дават олигарсите пак ще си купуват депутати, колко трбва да си ***,, че да не можеш да го схванеш. Ако една партия няма държавни субсидии ама почне да разполага със мерцедеси и скъпи коли ще бие на очи.

21

Анонимен

преди 5 години

Горанов живее безвъзмездно в жилище на Домусчиев от 2012 година Бацето ви хвърля фишеци а новата супер агенция против корупцията не вижда нищо нередно.

20

Анонимен

преди 5 години

Оня, дето беше депутат от герб и изнудваше за суджук от името на премиера, корумпиран ли беше или не?Я ми обяснете как тези 11 лева субсидия го спряха?А герб държеше ли си субсидията на срочен влог? Това ли са "партийните" нужди?

19

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда! Всички избори са фалшиви, манипулирани! Няма нужда и от депутати и министри, които така или иначе работят против народа! Отвратително е хората да умират и да се самоубиват от безизходица, докато властта рисува розови картини и си пълни офшорните сметки със заграбеното всяка година.

18

Анонимен

преди 5 години

борисов, при слави каза, че субсидията ви отивала за дарения. Не може ли направо да се отклонят от бюджета пари за социални дейности - 20млн, колкото ви е субсидията, и вие да не взимате субсидия?

17

гневна

преди 5 години

Стига сте ни плашили ! Като са 11лв нямаше корупция.Блажени са вярващите! Партиите като удавници се държат за тези 11лв. 60831Готова пара всеки месец.Друго е да чакаш милостиня /дарения/

16

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да се умува. Народа каза 1 лев субсидия. Глас народен, глас божи.

15

доволен селянин

преди 5 години

днес няма нов данъкке плачем

14

Анонимен

преди 5 години

Да принудят бизнесмените да плащат и да осигуряват хората както е по кодекса, а не да поддържат сивата и черна икономика!

13

Четири тона суджук

преди 5 години

Гледахте ли го банкянския тупань по телевизията? Явно като я няма оная копанарка пиарката му, две думи на кръст не може да каже. Размятва един лист, като двойкаджия преписвач и повтаря 20 процента. Малoymeн та знае ли се.

12

Анонимен

преди 5 години

Според Борисов трябва да се плаща на всички крадци за да не крадат :D ГЕРБ имали 20млн лв на влог забележете ЗА ДАРЕНИЯ :D

11

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не трябва да ги има! Всички са корумпирани и грабят от народа, за да са на власт и да богатеят!

10

Анонимен

преди 5 години

ааа...значи аз ще се разкарвам до урните ....,а те после ще си вземат от мен 11 лева,за да ходят по хотелчета,заведения и курорти на семинари,както се изрази Борисов...и аз искам да ми начисляват към заплатата по 11 лева всеки месец,затова че съм гласувал...

9

Истината

преди 5 години

Субсидии по 1 лев на глас и три минимални заплати ще имат голямо въздействие върху депутатите. Ще останат само тези, на които са мили народ и Родина. Печалбарите ще избягат и няма да си помислят за НС.

8

Muradoff

преди 5 години

Всяка партия си има членски внос, няма нужда от субсидиите да си пълните гушута допълнително.

7

Анонимен

преди 5 години

"Аз мисля, че нямаляването на субсидията ще удари по всички партии и ще направи българската политическа действителност много по-тъмна, мътна,", да бе, то сега е една светна и рядка. Подкупваш хора, от които зависи нещо, а не обратното. Повече пари за партиите не гарантира, че няма да са подкупни. И сега са зависими от бизнеса със или без по-голяма субсидия.

6

Анонимен

преди 5 години

И кво ако са корумпирани има ли кой да ги осъди няма ! Нима можеш да забраниш някой бизнесмен да си членува в някоя партия и да прави дарения та *** у професора дърт, *** се hръмни някъде и ни остави на бира корумпирани били ти как искаш хем демокрация хем да няма корупция, дръвник.