40

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tazi babichka ne uspia li fda ritne kambanata ?!?? Pak e izpalziala na pripek .

39

Munchen_DE

преди 5 години

Май и демократите запяха друга песен, след като всички видяхме истината къде е...

38

Анонимен

преди 5 години

До ШогунаСащ са *** и зло. Искат да съсипят Европа.

37

Анонимен

преди 5 години

комунджосите да не лапат микрофона като се изказват и да не говорят като го лапнат

36

Европа

преди 5 години

Вероптно според тебе и мъжът ти трябваше да ограничи хойкането навремето, но мнението ти не струва нищо

35

Анонимен

преди 5 години

Някой опря ли пистолет в главицата на Меркел да приемате кьоравo и сакато? Не само ги прие, тя ги покани! И не си е променила решението грам. Колко лесно е да оправдавате собствената си политическа некадърност със САЩ, Русия или извънземните. Между другото не Обама тръгна да бута Либия, а Саркози. Европа е жертва на собственото си късогледство и на любовта си към комунизма и левите идеологии като цяло. Германия отчете свиване на икономиката през третото тримесечие. Да благодарят на екоталибаните

34

Скептик

преди 5 години

То май точно Хилъри разпали пламъка. Тръмп още ли ме е издал ограничителна заповед за нея

33

USA

преди 5 години

Що ви дава акъл САЩ? Щото нямате. Честно казано, еврогейовете сте пълни мaлоумници и самоубийци. Преди 70г. започнахте световна война с цел расова чистота. Сега пък напълно съзнателно и целенасочено се ислямизирате. Пак ще ревете да ви спасява Америка, но ще е късно.

32

България ЕС НАТО

преди 5 години

браво на г-жа Клинтън както винаги много точна и прозорлива

31

Анонимен

преди 5 години

Тази кокошка в качеството сина какво е тръгнала да съветваЕвропа ? Пълна загадка .

30

тая пък!

преди 5 години

Говори точно тя! Нали Обамчето й гръмна Кадафи и хвърли Европа в хаос!

29

Факт!

преди 5 години

Да бе американците много дръпнали с евтини горива само дето скоро природата ще им такова мамата.Големи хитрици Тея американци .Що Европа се пълни с не.ри щото те са бъдещето на континента с тва покачване на температурите.Ше ви питам вода отде ще пиете.За миграцията решение няма не може да се спре.Ако я спрат не.рите ще кажат нема да копате ресурси в Африка и с Европа е свършено.

28

Анонимен

преди 5 години

Европа да намали емиграцията за да намали популизма.Да се чете Хитлер да избие евреите за да намали антисемитизма Или да избием не.рите за да се справим с расизма.Сиреч левите да станат десни популисти за да спадне десният популизъм.Сиреч глупости на н-та степен нонсенс.

27

анонимен

преди 5 години

Най-после и тя се сети да каже нещо адекватно

26

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ МУЗЕЕН ЕКСПОНАТ ОЩЕ ЛИ ГОВОРИ?

25

преди 5 години

От известно време се чудя на какво ми приличат *** идеолозите и привържениците на миграцията. Проличат ми на евтини търговци от мрежовият маркетинг. Ужасно са досадни, както и желанието им да имитират случайни разговори и да обръщат всяка тема към собствената си търговия.Досадно е, фалшиво е и след време започва да си личи от далеч !

24

НАГЛОСТ!

преди 5 години

КОЙ СЪЗДАДЕ МИГРАЦИЯТА?

23

Гост+

преди 5 години

Не, това е от години. Въпрос на вътрешно-икономическо решение. В Европа цените на горивата се надуват и печалбата се влага за социални нужди. В щатите това не се прави за да се стимулират транспорта и услугите, предвид на големите територии.

22

Червено хапче

преди 5 години

Знаете ли защо в цяла Европа поскъпва бензина? Защото евролидерите подписаха парижкия договор за климата. В момента поддържат изкуствено високи цени на горивата за да намалят вредните емисии (от скъпотията хората да се возят nо-малко). От там тръгнаха протестите във Франция и България. В същото време в САЩ бензина е супер евтин, а заплатите - супер високи. Защото излязоха от заробващата екоталибанска болшевишка сделка за климата. Европа е управлявана от национални предатели - факт.

21

Гост+

преди 5 години

Истината е, че Европа трябва да се научи да казва "не" и да престане да участвува в тези безумни пиар-акции. Ако светът остави агресорите да командват, всички европейци ще трябва да потеглят към Източния Фронт един ден