11

Анонимен

преди 5 години

Петко Дюлгеров и Александър Ваклин са за съд.Народът отдавна коментира това по форумите,но кривосъдната система е в симбиоза с престъпниците каквато е и строителната мафия.Всяко престъпление в която и да е държава започва от кривосъдната система.Когато няма адекватни присъди и подкупни магистрати процъфтява всякаква престъпност.Тази наглост у нас е КРЕЩЯЩА.

10

Анонимен

преди 5 години

"За пръв път досега магистратите коментират, че има данни Дюлгеров да е подбудител към корупция..."Да ви имам правосъдието. Може ли заради лъжите на един клоун да съсипете два човешки живота.

9

Анонимен

преди 5 години

Дюлгеров и Ваклин скалъпиха постановката с подкупа.

8

Скептик

преди 5 години

То май тоя тарикат не е посредник, а е инициатор, подбудител и извършител на всичко, в което набежават жениците

7

Анонимен

преди 5 години

Задава се поредния граждански протест и се уплашиха, този път срещу това да се използва прокуратурата и съда за поръчки срещу неподдаващи се на корупция като Иванчева и другата и същевременно толериращи истинските престъпници като Дюлгеров и лъжите му за измисления от него подкуп.

6

Анонимен

преди 5 години

Прибрали го от улицата, изгонен. Добри хора има в съда. Прибраха го на топло, зима иде. Топла храна и подслон в капиталистическа България - кой ти ги дава?

5

Анонимен

преди 5 години

Този изпечен мошенник Петко Дюлгеров е маша на строителната мафия. Всички измислени обвинения срещу двете жени се крепят единствено на неговите лъжи. От самото начало беше ясно. Сега трябва да осъдят него, Ваклинов и тези, които скалъпиха цялата постановка.

4

Анонимен

преди 5 години

Ваклин вече пети бизнес комплекс в Младост вдигна и всичко на зелено продаде докато нашата клета съдебна система успее един обвинителен акт да внесе.

3

Анонимен

преди 5 години

Много интересно изказа се шефа на В.К.С. а Джаба хътянина не каза нищо? И сега това обвиняемите в ареста, но не всички!

2

На всеки!

преди 5 години

На всеки нормално мислещ човек е ясно,че този процес и това обвинение е скалъпено.Доказателствата се базират на свидетелски показания,т.е. на потенциални клевети и доноси.........

1

Анонимен

преди 5 години

Българска работа един път тъй друг път иначе!