10

Анонимен

преди 5 години

Какъв Митко е този бе.Чист Мurджо си е.Еднакви паспорти за всички от този етнос за целия ЕС.Не да се прикрепят към европейските народи.Номади са и такива ще си останат.Ако не -в Индия.

9

Анонимен

преди 5 години

Отложено е изпълнението на европейската заповед до приключване на делото за двойното убийство в България.-------първо да го изпратят в Германия , там да излежи за вземане на заложници, сутеньорство и изнасилване (там се сумират а не както е в България най-голямата) 20 тина години и чак тогава да го върнат обратно.

8

Анонимен

преди 5 години

TOI E BALGARIN.

7

Анонимен

преди 5 години

Европа пропищя от ромобългарите.

6

Българска работа

преди 5 години

Срама нямате еййй

5

ТИПИЧЕН турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

4

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей.

3

Анонимен

преди 5 години

Brd ima mnogo bg zigani sadchto ne gi gonat ot brd makron gi goni

2

Хан Крум

преди 5 години

Е - особености на етноса. Колят се, бият се, про.ститу.ират и разнасят гордо името БЪРГАРИН в Европа и света. В чужбина са българи а като си дойдат тук веднага стават *** шведи за да ползват привилгии, издръжки и социални помощи. От това правят по 2000 - 2500 лв. на месец. Само да ми кажат политиците, колко български семейства имат такива доходи.

1

Тц тц тц

преди 5 години

Не може да бъде!Аз си помислих, че са го търсили да му връчат Нобелова награда!