72

Анонимен

преди 5 години

Меркел ги чака с нетърпение.Всичко им осигурява, и жилища и осигуровки и пари за децата,те обаче свикнали да живеят като скотове и висят тук.В България опоскаха какво можаха сега пътя им е на запад. Да тръгват,че от близкоизточни навлеци в Германия няма да остане за европейските роми нищо от благата и.

71

Деян

преди 5 години

Истината е че те се отнасят към момичетата като към ***.Дават 400 лева и взимат телето......опссс...момичето у тях.Това са изключително примитивни маймуни.

70

сливенски

преди 5 години

надежда трябва да бъде запалена ! това е един инкубатор на каквтото се сетите

69

Анонимен

преди 5 години

Не вярно, чу абортите са скъпи. За жените, които нямат сключен брак - абортите са напълно безплатни.А те, всичките ромки не сключват брак заради насърченията от 1000 лева, които държавата плаща на всяко новородено извънбрачно дете.Е, заради тези насърчения ромките раждат от 13 годишни и не знам за доброволни аборти в тази общност

68

преди 5 години

Аз нямам търпение да науча какво ще ми каже Дойче Веле защото това е едно "прекрасно", "независимо" издание което пише "истнината" за всичко и всички.

67

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно това с краденето. Момичетата не могат да си имат гадже като нормалните тийнейджърки.Започват да ги "говорят" из квартала и затова родителите им бързат да ги "омъжат".Друг вариант е да дойдат да искат момичето и, ако семейството е по-богато,родителите им я дават за булка,като се надяват,че ще живее по-добре.Нея много-много не я питат. Жененето е джумбаре, след което следва консумация на "брака".Чак когато забременее момичето,вдигат сватба. Ако не забременее, я "връщат".Като ***.

66

хахо

преди 5 години

заради днешните политици ,полиция, и съдебна система българия се намира днес под *** робство

65

Митев

преди 5 години

До Анонимен От твоите уста в Божиите уши. Амииин!!!

64

..

преди 5 години

Мечтаели да се махнат оттам по-бързо, но за няколко години са тснали два пъти повече, което значи, че там идват все повече хора. А както е известно за този етнос, те не ходят там, където няма аванта или за крадене.

63

iceblast88

преди 5 години

До 63 Този пък и той, кои ти говори за комунизма мухлясъл? Целувай си тотема на Бай Тошко и Бай Тиквонски и се пляскай с червената книжка!

62

Анонимен

преди 5 години

Най-големият им проблем че се размножават безотговорно.

61

Анонимен

преди 5 години

"Ако попитате жителите на сливенската "Надежда" за какво си мечтаят, ще получите еднозначен отговор: "За това как по-скоро да се махнем оттук"."___Никой не ги задържа насила в България.Дори напротив.Желаем им щастлив живот в Германия и Франция-да обогатят и тези две държави с културните си особености.Да станат германски и френски роми.Да се откажат от българското си гражданство докато всеоще имат тази възможност.Приятен път.

60

Анонимен

преди 5 години

До iceblast88Не е вярно,през управлението на бай Тошо,ромите бяха образовани и работеха,нямаше неграмотни.Имаме лошо управление,което не мисли за проблемите на страната,а за джоба си.

59

Анонимен

преди 5 години

Не са турци, турскоговорящи роми.Подкрепям програмата която са въвели в този квартал.

58

аз

преди 5 години

на боя за обувки!

57

Име

преди 5 години

В "Надежда" живеят четири малцинствени общности: турци, "музиканти", власи и градешки ***.

56

iceblast88

преди 5 години

До привет от ГерманияЗащото ако сте с 1 дете:543.19 * 2= 1086.38 лева / 3 = 362.12 леваИ понеже се падат по 362 лева на човек от семейството държавата казва, че тези работещи и плащащи по 289.95 лева * 2 = 579,9 лева общо родители всеки месец нямат право на жалките 40 лева на месец за своето дете! А същите тези 40 лева са едва 7% от месечните данъци (и това са само върху доходите им, без акцизи, ДДС и тн.). И ти имаш наглостта да защитаваш *** които са с нулев принос за обществото!

55

iceblast88

преди 5 години

До привет от ГерманияАбе, аз работя с 100 човека на едно място и на почти всички им спират детските помощи когато едното дете стане на 18г. защото видиш ли родителите им имали много високи доходи.*** пример-помощи за отопление-за всеки от съвместно живеещите съпрузи - трябва да имате доходи под 125.25 лева! За детски=трябва да имате доход не повече от 350 лева на член на семейството!Излиза, че ако и двамата родители работят на 700 лева, от които след данъци остават 543.190 лева детски ням

54

iceblast88

преди 5 години

До привет от ГерманияВинаги проблема в българите нали бе родоотстъпнико? А ти като си толкова загрижен за ромите, защо не прибра няколко ромчета при теб в Германия? Защо не се върна да направиш фирма да ги наемаш на работа и да им плащаш заплати от по 2 бона? Нали си толкова велик, знаещ и толкова милееш за тях? Целия проблем с тях е,че те никога не са били част от човешко общество, те си искат първобитно общинния строй и това е!Някои да ги спира да се образоват,да работят,да плащат данъци? НЕ

53

iceblast88

преди 5 години

До привет от ГерманияТи явно си доста глупавичък и математиката не ти е добре.При заплата на която се осигуряваш от по 1000 лева за двамата родители:Реални разходи за работодателя (изработени от работника) 1190.20 лева - осигуровки дължими от работодател и работник на стойност 414.22 лева по 2 за двамата родители е равно на 828.44 лева. А аз на колко съм се осигурявал и защо съм спрял да давам грешни пари за да изхранвам *** си е моя работа. Плащал съм повече от 800 лева, но вече не!