6

ПрограмистЪт

преди 5 години

Безработни (поне в София) седят само мързеливците.Има търсене дори за свръх неизискващи професии като нощни пазачи.

5

Анонимен

преди 5 години

Какви инвестиции да има... вече пазара е зает кауфланд, лидл и т.н. продават своите стоки а на малкото останали бг производители брутално "извиват" ръцете. ЕРП-та и подобни монополи (-вечно на загуба), източват и последният лев на българина. Кой да инвестира, нали трябва да се бори с конкуренцията за некви стотинки. Няма кой да инвестира и в добив -всичко е резпределено, няма и в производството - веднага налитат мутри-ракетьори (по модерно му - депутати)

4

Анонимен

преди 5 години

Кой да инвестира в държавата на маФията ?

3

Анонимен

преди 5 години

Андрешко се превърна в професионален демонстрант с увреждания под балкона на Бойко,паланка опънал, лежи,а медии му кротко раните ***,и самодиви в червена премянапри него дойдат та седнати на ухо му тихо пошепнат"Системата убива" !

2

Анонимен

преди 5 години

Много думи, някои нанизани безсмислено, термини, констатации, прогнози и накрая НИЩО съществено.Що няма инвестиции, бе?Кажете го с 2 думи!

1

Анонимен

преди 5 години

Като работех мутрите се подиграваха със заплащането. Работил съм по 12 часа без основание защото черно набяло пишеше че трябва да работя 8 часа. Работех като вол за двама а получаваха като за половин. Но понеже трябваше да издържам болната си майка нямаше накъде да мърдам до момента в който ми писна. Заминах за Холандия където започнах работа като тиражия. Понеже от местните никой не иска да работи тази професия нас от източна европа ни лапат като топъл хляб. Заплатата в момента ми е 10 000 евро