64

Анонимен

преди 5 години

Русия е крайно несигурна държава. Днеска я има утре я няма. Ако беше така Русия нямаше да е 1/6 от сушата.Ти си от младото поколение само брьмбари в главата.

63

Анонимен

преди 5 години

Русия е крайно несигурна държава. Днеска я има утре я няма. Така че няма какво да се радват русофилите че някакви тръби с руска газ щели да минават през България.

62

мечти

преди 5 години

депутатите си помислиха, че мечтите вече са реалност!? :)

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42 и само това ли - имаше и един доклад на националната сигурност кой бе основният враг пак Русия, " гьола " Белене и вместо отдавна да работи - платихме си и неустойките на руснаците . Сега след неколко години ще внасяме ток от руски реактори но Турция , може и руска газ пак от там.

60

Обзор

преди 5 години

До c4n0puSИма как да стане. Помисли. Едва ли руснаците ще сложат всичките си яйца в една кошница. Днес са добре с Ердо, но утре Турция може да стане втора Украйна. А втората тръба директно в България е лост, ръчка за управление на бъдещи кризи.

59

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

а тия от ссср питаха ли ни дали сме съгласни, или смятат че тук могат да се разпореждатЕми и АЕЦ Белене и тръбопровода, ще бъдат изгодни за България, ако се строят по изисквания на ЕС, друго е чешене на езиците!

58

месара

преди 5 години

а тия от ссср питаха ли ни дали сме съгласни, или смятат че тук могат да се разпореждат?

57

Анонимен

преди 5 години

Борисов вчера беше в шоуто на слави и отговаря на въпроси от фейсбук, а радев не дойде.Аз знам защо. Защото *** го стяга каишката!

56

Анонимен

преди 5 години

Малка ли ни е енергийната и всякаква зависимост от Русия та сега и поток трябва да им строим. Бас ловя че транзитните такси ще бъдат такива че ще сме на огромна загуба.

55

Waffen SS

преди 5 години

Ще си позволя да цитирам Борисов в неговия самохвалебствен стил::"Спрял съм три големи руски енергийни проекта""След това следват конгратюлейшъни.При такива правителства врагове не ни трябват

54

сиренето с Евро

преди 5 години

Путинчо още се чуди от къдя да му минът тръбяците щот тряба да киха Евраци с рубли не става

53

Анонимен

преди 5 години

... И представяте ли си, ако руската страна потвърди, и наистина газопроводът мине през Българя, как Банкянският Тиквун ще се изтъпанчи по всички медии и ще си припише заслугата ЕДИНСТВЕНО на сесбе си?Аз си го представям да се бие в гърдите и да казва на висок глас:"Булга-а-а-р! Булга-а-а-р!

52

Анонимен

преди 5 години

*** е последната дупка на ка,вала

51

Анонимен

преди 5 години

Всички кацат на Ердо на новото летище на края!

50

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit"Waffen SSСамо като ти видя ника,..."---Хафене, не съм Waffen SS. Друг съм тоя дето все ти казва, да се оправиш с падежите в немския; да не се изказваш неподготвен; да си гледаш там чиниите, да не счупиш някоя, докато ги миеш; да си гледаш снимката на Танте Меркел и се отдаваш на сексуални фантазии; да внимаваш някоя Fisch да не ти влезе в Hafen-a und so weiter und so fort ... :)Айде, Gute Nacht!Аз съм

49

Анонимен

преди 5 години

Откъде ще мине продължението на турски поток, ако въобще има такова, ще реши бай Реджеп, това е положението, Путин си мисли че с тоя поток ще накаже България и Украйна, но истината е че сеедна на Ердогановия

48

Waffen SS

преди 5 години

Няма заради някакъв балкански послушко да идва някой от екипа на държавния секретар.Просто някое дребно чиновниче от ул Козяк,получава депешата и то действува по инструкциите , а нашичките вече си имат отигран алгоритъм на послушание и сервилност.На нас не ни се карат,защото ,за да ти се карат значи да бъдем забелязани,а ние не сме.Слугинажа и сервилността са удобни ,но никой не ги уважава

47

c4n0puS

преди 5 години

До ОбзорНяма как да станееееее, ПРЕЦАНИ СМЕ ВЕЧЕ, КЪСНО Е! Орешарски каза СТОП на южен поток, да ни е жив и здрав завалията...

46

Waffen SS

преди 5 години

Къде е г-жа КлинтОн,за да дойде на експресно посещение и тръбата ще промени веднага своето направление

45

Обзор

преди 5 години

Руският вестник "Комерсант" може да съобщава, българското министерство на енергетиката може да чака потвърждение от "Газпром", но каквото каже Кремъл - това ще е. От друга страна, най-изгодно и за руснаците и за нас е втората тръба въобще да не влиза в Турция, а да легне по трасето на Южен поток, да влезе на наша територия около устието на Камчия и да се казва Дружба.