142

чистота

преди 5 години

Да не го изпуснем, че голяма далавера се оформя.ФИЛМА ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ

141

Анонимен

преди 5 години

Да благодарим на Ердоган за това. "Вината " е негова.Приятел.

140

Анонимен

преди 5 години

...ще станем една от сериозните транзитиращи страни....Ей Василио къде си учила български език? По темите граматика, правопис имаш огромни възможности за развитие!

139

Зозо

преди 5 години

Приемам залози. Ако мине тръбата през Гърция и Италия, на 10 поредни избори ще гласувам за БСП!!! Айде да видим :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

138

ДО 150

преди 5 години

много си начетен и компетентен

137

Анонимен

преди 5 години

А тоя дето се тупаше в гърдите, че спрял три руски потока, къде се скри пак ?

136

Анонимен

преди 5 години

като чета небивалиците на на дежурната гербократунковска армия от драскачи започвам да разбирам защо всички важни неща заобикалят българия кой е луд да си има работа с тотални мал.оумнициче и начело на държаватате могат само дасе напътстват в "правилната" за напътстващия посока

135

АНОНИМЕН

преди 5 години

Изтървахте питомото, сега драпайте за дивото ! Умувайте още и него ще ни го лапнат, благодарение на някои тикви !

134

НОМЕР2

преди 5 години

Тръби, да! Но не на всяка цена! Не като при Южен поток, където Газпром беше собственик на тръбите! Да видим какво ще кажат еколозите на министър Ненов? Какъв е рискът? Щом старите коли му замърсяват въздуха...

133

Анонимен

преди 5 години

тия гербави кра.тунковци не спят - дращят ли дрящят само и само да оправдаят действията на банкянския крату.нковеци колкото по-големи небивалици пишат толкова повече се радват на про.стотията сивашите началници от краваршингтон си доставят газ с танкери от ямалското находище на русия ако искате помолете им се да доставят и на вас от нея - но ще ви покажат от трите най-дългото- това е кра.тенковци авие си драскайте и се развайте на обогатяването на главния кра.тунковец и сриването на българия

132

Waffen SS

преди 5 години

Време е българските стратези,да разберат,че България е заобиколима.Та затова Гърция напира за втората или другите тръби.През Гърция през плиткото Адриатическо море направо се отива в средна Италия,другия вариант през Македония и Сърбия направо в средна Европа.Някои сънуват катарска газ,а как ще дойде като разстоянието е голямо,а държавите през,които трябва да мине са нестабилни.Ако е чрез кораби,цената става космическа ,през Босфора не ги пускат,а интерконектор с Гърция няма ,а е предвиден с мал

131

Анонимен

преди 5 години

изтърваха питомното, сега ще гонят дивото. Колко ли е лапнал Бойко за да погребе трите проекта, които щяха да ни оправят икономиката поне на 50%...

130

Анонимен

преди 5 години

Руснаците се намесиха в Сирия за да предотвратят Катарската газ за Европа.Иначе ставаше лошо за тях.САЩ направиха всичко възможно да скарат Русия и Турция ,но не успяха.Не успяха и в Сирия.Затова има Турски поток а и Северен 1 и 2 .

129

Анонимен

преди 5 години

Цепелина от тука мина о боже мой.Нищо няма да минава през България.Тръби и руска газ може само да сънувате.Руснаците ни освободиха от турско робство ,но от тази русофобщина през последните години пак ни върнаха под турско владичество.Ердоган ще ни клати.

128

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 142Русия не е искала да ни заобикаля. Нашите продажни политици по натиск от посолство гпряха ЮП и навредиха безкрайно на България. Бяха достатъчно ***, да си мислят, че ако те са готови ние (не те) да умрем от студ, но да пречим на Русия, то и на другите държави политиците са толкова покварени.

127

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен142 ФАНТАЗЬОР СИ.Азерите пускат , Сащ и Гърция пускат , Скоро и Израел пускат към нас ГАЗ от БОБ. Очаквай

126

Стамат

преди 5 години

"Да не го изпуснем!"Ще го хванете! За...

125

Анонимен

преди 5 години

Така или иначе русия неможе да заобиколи България. Това им е ясно. Опитаха се да блъфират с турция ...Но там тръбата си беше предвидена . Въпроса са западните балкани и централна и южна Европа. А до там се стига през Бългсрия. Нетаняху беше в България за да предложи газопровода от Израел да мине през България. ..И ето че Руснаците пак напълниха гащите и ще се молят :) Нямат избор. Ние имаме. Азерите пускат , Сащ и Гърция пускат към нас , Скоро и Израел.

124

Анонимен

преди 5 години

До ХА,ХА,ХААААААААА....ГЕРБАВИТЕ КОМУНИСТИ И ТИКВАТА НАЛИ СИ НАПРАВИХА ,,СЮНЕТ,,С ТУРСКИ ПОТОК ,АККУЮ И ЗАТРИТИЯТ ,,НЕФТОПРОВОД ,,,ЧЕ И ВТОРИ ПЪТ ,,СЮНЕТ,, С ПРИСЪСТВИЕ ,ВЛАДИЧЕСТВО ,СЪЖИТЕЛСТВО ,КЕМАЛ И МЮНИРЕ -ЯТАЦИ НА ЛЕВСКИ .

123

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SS Тези които спряха руските енергийни проекти и се хвалеха и налево и надесно сига вкупом и при г-н Путин на килима за прошка. Колко пари изтървахте от транзита ако имаше " Южен поток" , а сега като не им се връзва бюджета да си измислят нови данъци. Старите коли, екологията, второ жилище, шесто жилище и пр.