95

Анонимен

преди 5 години

Към момента се трудят единствено за себе си,евентуално по 3-4 часа дневно,лов,готвене,риболов,останалото време им е свободно,както и целия остров е за тях.Нека си представим,че пуснат цивилизацията-ще работят по 8 часа,за да направят някой друг богат,ще имат само една къщичка с дворче,няма да могат да ходят навсякъде(частна собственост),всичко,което сега считат за тяхно ще стане чужда собственост,ще имат удобства,но ще плащат за тях със свободата си и ще са ратаи(слуги) в собствената си земя

94

Анонимен

преди 5 години

Като хората не те искат,какво им се натискаш на собствена територия?

93

друго време

преди 5 години

До Анонимен 88Не е арогантен бе,човек!Просто е тъ*п!

92

Бог

преди 5 години

Ко да ви кажа....... видях го тоя Чау че е *** като тиква и само ме излага пред света ама нали съм Бог на Любовта и състраданието не ми отива някак си сам да го .....хм, очистя . Та затова му се явих и викам " Изпращам те на острова на Сентинелите да им проповядваш Божието слово." ............ и Ура, номера действа . Оттървах се от тъпо*то коп*еле . Май ще пратя още 1-2 докато не са ме усетили . Да са ми живи и здрави тия сентинели.

91

Анонимен

преди 5 години

достойни за уважение,толкова малко хора,толкова много хилядолетия,успява да отбранява свободата си и никой не е успял да ги покори.Защото всеки опит за контакт е с цел покоряване и завладяване,нека не се лъжем,няма друга причина.Всеки пришълец иска да натрапи своите виждания за живота и да накара всички да следват неговите правила и разбирания.Очевидно тези хора не се нуждаят от нищо,имат си всичко и са наясно с това,малко е разочароващо,но няма какво да им дадем,има само какво да вземем

90

Анонимен

преди 5 години

Показа ли им долари? А канадското знаме? С крокодили говори ли преди това? И те само за бог си мислят. Учил ли си биология, или в библията всичко пише?

89

WTF?

преди 5 години

Ако са наистина само 40 души яко кръвосмешение пада при тях. Вероятно са напълно генетично увредени

88

Анонимен

преди 5 години

Теа от Манастира на Шаолин ако разберат какви ги върши техния будист ще му вземат 5 пъти главата с меч

87

Анонимен

преди 5 години

тоа с дръпнати очи и библия , все едно магаре и космос

86

Анонимен

преди 5 години

Тръгнал е да християнизира хора от съвсем друга религия и Свят , като той самия е с чужди корени там където е роден , у нас христинизирането също е взело жертви но явно при пренаписване на Историята не се споменава вече въпреки че има източници където може да се прочете, всеки на този свят е роден като чист и натурален човек после родителите влияат за религията , може и без Религия да се живее

85

TheCrow

преди 5 години

Луд за връзване...

84

Мегдан има

преди 5 години

Пасторите /ако им стиска/да опитат в Индонезия, Саудитска Арабия или Турция. Там има много души за приобщаване към християнството...

83

Анонимен

преди 5 години

Типичен американски инфантил. С цялата си арогантност тръгнал да спасява "нуждаещитесе".

82

Горан

преди 5 години

Ама, че глупав, самонадеян младеж! Прекалено млад е човек на 26 години, за да вярва толкова сляпо на Бог! Освен всичко останало, богът, който му е внушил мисията на живота му, не го е спасил, а напротив!

81

Чичо Тони

преди 5 години

Ами то племето си има свой бог, в който вярва и те си го бранят така както християните са "бранили" християнството в миналото. Нищо ново, нищо необичайно. Въпрос на вяра - нашата срещу вашата.

80

Цветан Караилиев

преди 5 години

До Georgiev Абсолютно прав сте.Тези индивиди живеят на собствена територия,никому не пречат и някой,даже и незаконно,решава да им проповядва чужди за тях идеи и правила.Не правя аналог,ама преди много време ми позвъниха на вратата някакви си проповедници,мормони ли беха,знае ги някой.Говоря прилично английски и им казах,че не се интересувам,не ме разбраха,и след това се скараха на вратата на входа кой да излезе първи.Не се появиха повече.

79

Анонимен

преди 5 години

И диваците знаят, че религигите са зло. Всички, без изключение.

78

боби

преди 5 години

При толкова изолирани и капсулирани хора ,не трябва да се допускат външни лица, без да са им направени пълни медицински изследвания. Това племе може да бъде унищожено от всякаква зараза,към която нямат имунитет.

77

Питър

преди 5 години

По времето, когато белите хора стигат до Таити, островът е истински рай- *** са щастливи и безгрижни, любовта е свободна и невинна, няма нужда да се работи, защото земята и морето осигуряват всичко... 100 години по-късно Раят вече е пълен с болни от венерически болести пияници, наркомани и полупсихопати... Поредното "завоевание" и "успех" на бялата раса... Мисионерите също са играли голяма роля в съсипването на сигурно 2 трети от света.

76

Анонимен

преди 5 години

Значи, досъпът до острова е забранен от правителството, ама пиндостанеца - понеже е от пиндостан - е решил че за него не важи. Надявам се да са го изяли.