242

Анонимен

преди 5 години

Как е възможно арогантното и недодялано поведение на г-жа Радева да се свежда до политически коментари за БСП и ГЕРБ! Тази нахалничка госпожа , "пази Боже сляпо да прогледа" е срам за всички нас!

241

Анонимен

преди 5 години

Гербаджийските *** пермапентно ни занимават с режисирани измислици около президента и президентшата, за да отклоняват вниманието на хората от ежедневните скандали около самите тях.

240

Анонимен

преди 5 години

Клепара питахте ли го какво мисли по въпроса или се е замислил над визиите?

239

Анонимен

преди 5 години

До Анонименгроб яко ни замива очите с глупостивърви да сереш на Бузлуджа бе *** нещастен. Можеш да вземеш със себе си и клепоухия ***.

238

Радев

преди 5 години

Радева кръгом марш и ходи да дигаш самолета.

237

Loyko

преди 5 години

Zashto mi se struva,che grazdanina zasnel videoto e prav, a zenata na prezidenta laze.Nahalstvoto i naglasto i prehvarliat granicata.Ne e korektno da se laze i to ot zena i ..to na Prezident na naj drevnata,nai vekikata i t.n darzava.

236

Анонимен

преди 5 години

ех, тези пусти селяния и бабаитлък... никой не е застрахован, явно. чудя се само как ли изглежда роклята, която е закупувала в този миг. навярно розова и с дантели.

235

смешник

преди 5 години

А бе , много леко гледате на този СКАНДАЛ/Първо: Цветан Цветанов дал ли е разрешние на съпругата си да излиза ???Защо е ползвала такава кола.?Защо е пазарувала точно от този МОЛ и дали е пазарувала или се е свързала с лице от ЧУЖДО разузнаване??? А ако е пазарувала с какви пари, Може да ги е откраднала...Всички тези въпроси към к-н Цветанов, а не тук.Бойко Борисов е ПАС по този СКАНДАЛ...

234

Анонимен

преди 5 години

Не е ли арогантно и нагло да кажеш, че личната ти охрана и колата на НСО която ползваш са се самоотлъчили и се разхождат из града без заповед, да очерняш хората. Нагла и проста.

233

MMM

преди 5 години

До АнонименСетих се за една реплика от Столичани в повече - "Станахме кмет..." :)

232

1

преди 5 години

Като казва къде не е била , да каже тогава къде е била.

231

Анонимен

преди 5 години

Охраната на ден на тази женска струва минимум 500лв , но тези пари са от данъци. Заслужава ли си?

230

Анонимен

преди 5 години

не, не е арогантна, чисто и просто е много семпла! Такова се харесват от масите, "народен човек".

229

Гoшу

преди 5 години

Брутално нагла, арогантна и нескопосана персона... и с по-широки рамене от джендъра Радиф. Да не говорим, че няма никакъв вкус за облекло и етикет. Не спря да държи ръката на джендерала, сякаш са в първа любов тийнейджъри. И все се вре пред камерите, навсякъде да е на първа линия. В този контекст ми се вижда, че Юлия, бившата на Плевнелиев е направо скромна и аристократична особа, пред тази самовлюбена и егоцентрична, комплексирана селянka

228

Бойко-Българоубиец

преди 5 години

А това, че Бойко даде България на концесия на Пеевски и Доган, не е ли нагло??Апартаментите и далаверата за милиони с поръчката за личните документи на Цецо не са ли наглост??

227

Анонимен

преди 5 години

Бронирания мерцедес и охраната е зачислена към нея, обаче тя не била там. Значи осранителите са се разхождали на своя глава по бутиците за килоти

226

НАГЛА НАГЛА!

преди 5 години

Лично съм я виждал как крякаше като луда на един клет пенсионер, който се беше наредил да на опашка в магазина да си плати киселото мляко и едно билетче от националната лотария. При въпроса към продавачката дали може да осребри печалбата от билетчето, ако има такава, Деси се разкряка на горкия пенсионер как задържал опашката! Тя си купи цигари и вносен алкохол междудругото. После като излезе от магазина отпраши в кола на НСО. Случката се развива това лято. Магазинчето беше в Бояна.

225

Анонимен

преди 5 години

Вече се чудя кой е истинският президент - Радев или жена му.

224

Анонимен

преди 5 години

Продължава да е нагла. Никой не споменава че в момента на проверката от КАТ къде е президентшата в колата или в магазина. но присъщо на *** от бсп ще оспорват както и с ПТП - то на бащата. Виновните да си получат наказанието като всеки българин.

223

Анонимен

преди 5 години

Жалки хорица са радеви, с такива доникъде няма да стигнем