148

Анонимен

преди 5 години

Мафията си има държава,така ли беше?

147

Анонимен

преди 5 години

За да не "счупят" правителството, герб са готови на всичко, което и Тато не посмя да направи! Лошо са купували маниерите на милиционерите!

146

...

преди 5 години

На другаря Радев роднините големи джигити се извъдиха. Баща му, жена му...

145

Анонимен

преди 5 години

Успокойте се бе, до довечера според НСО и близки до президента ще се окаже, че то не е било кола на НСО, а линейка и че не е била в насрещното, а на паркинга пред президентството :)Миналата година Деса като не спря на катаджиите беше същото, забравихте ли :)

144

Анонимен

преди 5 години

Бедната Мая с влак,а Десито с мерцедес кръстосва Софийските бутици!

143

Анонимен

преди 5 години

До Берия. Хе-хе, колко си неумен. Ами като не му е истинското име откъде знаеш, че е той?

142

Victimized

преди 5 години

Поне можем да сме спокойни, че гербавите не харчат много пари за ***, понеже по коментарите им можем спокойно да заключим, че са ниско платени.А скалъпените "инциденти" не си заслужава реално да се коментират, то няма такава пародия на държава и управляващи. Стегнете се и поискайте следващия път като ходите да ближете *** в САЩ на конференции да ви светнат за по-читава техника на пропаганда.

141

Пешо

преди 5 години

За пореден път не случихме нито на президент, нито на президентша.

140

Берия Л. П.

преди 5 години

Тоя тип Богдан Асенов го знам от фитнеса. Все се прави на голямата работа, изключително нахален и арогантен. И това не му е истинското име. Парадира с близкото си приятелство с зам. кмета Тодор Чобанов и някакви "важни" хора в ГЕРБ. А иначе си е пълен ***. Това видео се появи в сутрешните новини на Нова телевизия някъде началото на март тази година и беше на тема неправилно паркиране и спиране, бяха награбили водача на мерцедеса (не е на НСО, а обикновен ръждив кошник) да го линчуват.

139

Решетников

преди 5 години

В България няма първа дама. Имаме втора ко.рва.

138

iceblast88

преди 5 години

Простата истина е, че никои БГ политик не заслужава кола - нали Тиквонии иска да вдигне гражданските и данъците защото замърсяване, да дадат пример и да почнат да ползват градските транспорти, тъкмо ще види къде са пропуските в работата на институциите! Всички пеша, без коли! Без значение дали е президент, министър председател или чистачката от БКП централата! 99% от народа не е виждал нито един народен представител наживо през живота си!

137

iceblast88

преди 5 години

За да няма такива проблеми, НСО да се реформира. Да станат само охрана на събития и да се движат без МПС-та. Влакове, автобуси, метро и тн. колкото си искате. Всички политици (без значение от партия и позиция) да се движат сред народа, тъкмо ще могат с очите си да видят проблемите на хората, да разменят някоя приказка, а не както сега да се движат като богопомазани. И проблема се решава, няма да има поводи за нарушения, няма да има изблъскани от НСО коли от пътя или навлизане в насрещното.

136

шматка

преди 5 години

На тази защо не и дадат влак като на Мая.

135

Анонимен

преди 5 години

то да е само Десито..., а то всички крадливи самозабравили се политици и огромните им семейства все така безнаказано потъпкват законите

134

Анонимен

преди 5 години

Представям си радефица как се е крила в пробната като мишка докато е вървяла разправията отвън.

133

Ю кортес

преди 5 години

Така е когато простакеша се издигне.смята обикновените хора за нищо

132

Проз чиляк

преди 5 години

Абе говоря си по жисиема с един авер и гледам президеншата да слиза и да отива в магазина да си купува калцуни.Не знам защо гейбаристката ша.йка ни има всички за прости. Значи снимам скандала на шофьора с катаджията и "удобно " пропускам МОМЕНТА НА ИЗЛИЗАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНШАТА ОТ МАГАЗИНА ДО ВЛИЗАНЕТО И В КОЛАТА! Абе не знам аз колко съм луд, ама това опростачаване на нацията ми идва малко в повече. Явно президента бърка с боксова круша не едно място, което не се огрява от слънцето на много хора!

131

Анонимен

преди 5 години

Абе за радеффф обкръжениеро му и прислугата му не важат ли законите?

130

AXE

преди 5 години

А Гербаджийският кмет на Трън, дето удари дете и после съдебните експерти установиха" ,че детето е "бягало" и се е "ударило" само в колата и си е разкъсало далака......Де е КАТ, ПРОКОРАТУРА И СЪД ГЕРБАДЖИЙСКИ............В УСЛУГА НА ГРЕБ....

129

Мда

преди 5 години

Иванчева е била уж независим кандидат, издигнат от инициативен комитет, подкрепена от партията на Георги Кадиев Нормална държава.