11

Анонимен

преди 5 години

Ваклин постигна целта си, съсипа живота и психиката на двете жени, които му спъваха плановете, а за протежето си уреди домашен арест.

10

Анонимен

преди 5 години

Тоз пуснат с благословията на спецсъда да избяга. Колко ли е платил? Проре.ете сметките на тези дето са го пуснали дали не са набъбнали. И на този шмекер, дето е главно лице в цялата постановка и цялото обвинение е върху неговата дума. Кой ще гарантира, че не лъже? Къде са измислените ви доказателства? Вместо да преследват истинските престъпници, те се толерират, а невинните жени са подложени на психически терор.

9

Анонимен

преди 5 години

Адреса е в блока построен от Ваклин груп. Деловодството на съда да не се чуди на кой е.

8

Анонимен

преди 5 години

Марш в ареста, Дюлгеров!

7

Ангел

преди 5 години

Неблагодарни ко.ври .Когато вървят далаверите на мъжете ви пиете и ядете с тях.Когато ги хванат ,дим да ви няма!!!

6

само питам

преди 5 години

А какво стана с оная банкерка, която сви милионите на някакъв футболист?Какво стана с оная саообесилата се французойка в Ловеч.Какво стана с мигрантите, които се бяха насочили към САЩ и Тръмп щеше да ги трепе?Хайде малко повече информация, плийййз!

5

шоп

преди 5 години

Тя в Министерски съвет, а него наредила в общината да краде. Уж го е изгонила, та като избяга да не я разпитват. След време и тя ще духне след него.

4

Анонимен

преди 5 години

PALEN ZIRK.SAPRUGATA MU ANKA ZASHTITAVA KRADENOTO SEMEINO IMUSHTESTVO,NATRUPANO S CLENSTVO V BUROTO ZA KRAGBI I RAZPRODAGBI.

3

Анонимен

преди 5 години

"А храбрата Анкаседна във танка..."И Петка се оказа на адреса на "братя" БЕГАЛеви.

2

Анкарска конвенция

преди 5 години

Крайно време е да бъде приета Анкарската конвенция за правата на мъжете, за да могат да бъдат спрени действията на самозабравили се съпруги, защитавани от Истанбулската! От "Мъже против домашното насилие"

1

Димитър

преди 5 години

А жена му га яде кифтетата ни рива, нали?