81

Българин

преди 5 години

Какъв страшен "мъж".

80

перхидролен мужик

преди 5 години

на тоя му е гарантирано работа в Сибир

79

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се внимава с нагаждача Сидеров, защото е зенен кадър на ДС и Доган. От Сидеров и дърво за *** не става, но ония тарикати могат да го държат зорлем във властта доста време.

78

Анонимен

преди 5 години

Този човек постоянно се извърта в политиката, може да се мисли че, е приключил с политическата кариера. Него го вълнуват доходите и затова иска да реализира едно евродепутатство. При заплата 15 000 това са не по-малко от 900 000 евро, плюс обезщетение равняващо се на дохода за 2 години евродепутатство т.е. 360 000 евра. Това прави 2 465 000 лева доход. Смятал съм основните суми, допълнителните плащания не ги знам колко са. След това "ЧАО" и си гледа бизнеса. Патриотите нека викат по митингите.

77

Анонимен

преди 5 години

Никой не е изпълнил повече политически поръчки, за толкова кратко време от Волен. Момчето много бачка. Беше журналист на СДС в "Демокрация", беше златен пръст на ДПС и БСП /БКП/ при Орешарски, вдигаше гюрултия по улиците за отклоняване на вниманието. Беше верен съратник на Доган за заздравяване на електората на ДПС, сега го раздава патерица на ГЕРБ и кандидат евродепутат... Момчето вярно много бачка. Е, не безплатно, разбира се.

76

аз

преди 5 години

Моля не сравнявайте русофилството с този ***! Този не е русофил, а интересчия

75

Анонимен

преди 5 години

Волен е голям тарикат, но народът има една поговорка: "Хитрата сврака с двата крака..."

74

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали Волен Сидеров е голям политик, но работи за най-добрия български политик - Ахмед Доган, а от него може много да научи.

73

Работник

преди 5 години

На тоя и това му е много!Сега става ясно за какво се беше кротнал толкова време,да пус не малкия "кокъл" и да награби големия ?!Е,да ,ама май е твърде голям за твоята уста Волене,която знае да папка много ципорки:))) И не се сърди -там вече има достатъчно хора, които оплескват имиджа на България,Барека,например,който откак е там не е свър шил рабо та "за две пари " ,а е нагушкал хиляди...Освен това тук,в България можеш да обръщаш "колата " на когото ти скимне и когато искаш,а там - надали...

72

Maks

преди 5 години

Забележете, че всеки провалил се политик драпа само и само да стане евродупетат или друга длъжност, след като знае, че няма шанс отново да се докопа до властта. Бюрека , Станишев, Болен и други. Та каква казвате е разликата между политиците ... само имената на партиите им са различни, всички са еднакви щом опре до постове и пари. Ще се научат ли някога хората , че на политик никога не се вярва !?

71

Анонимен

преди 5 години

Какво е направил Ангел Джамбазки за България?Говори срещу Сърбия, а не вижда че истинските врагове на България на Балканите са Турция и Гърция!!!Не се ли наяде с пари тая гадина 4 години в Европарламента???Много алчен боил тоя фалшив патриот............Джамбаза!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 5 години

Тоя Ангел Джамбазки от ВМРО не се ли наяде..............тая гадина???

69

Анонимен

преди 5 години

Русия е най-великата страна на света..............Волен Сидеров е един от най-големите БГ-политици за всички времена!Русофобите може да се *** от яд................и без това няма полза от вас!!!

68

бялата златка

преди 5 години

За Брюксел се цупи ,на Москва се дупи. Що е то ?

67

Анонимен

преди 5 години

"Аз съм един *** депутат", лаконичен бе той'---Ами *** депутат си, я! Ако не беше избран за депутат, щеше да си само ***!

66

аз

преди 5 години

Обидената женичка Волен

65

Анонимен

преди 5 години

До Един турчинТурция и Гърция са исторически врагове на България..................истинските българи на турци и византийци не вярваме!!!

64

България над всичко

преди 5 години

България ще я има...............колкото и да искат враговете на България противното.......т.е. да я унищожат!!Мястото на България е заедно с Русия, Сърбия и другите православни държави!!!Но България има много врагове...........вътрешни и външни, които ще бъдат наказани за предателството си към родината(вътрешните врагове)!!!!

63

Анонимен

преди 5 години

Волен Сидеров си остана един от най-големите БГ-политици, колкото и да пишете с/у него...........въпреки грешките, които направи!Прочетете неговите книги............"Основи на българизма", "Българофобия" и другите му книги.............тогава пишете с/у него!!!Прости селяни сте.............каза ви го един БГ-професор............80 % от вас сте прости, *** и елементарни!!!!

62

Един турчин

преди 5 години

Не се заблуждавайте!Волен и "Атака",бяха създадени от запасни офицери с цел да провокират електората на ДПС и те да гласуват като противовес.Всички са от едно котило вкл. и ДПС.Елементарна схемичка и ефективна:"Разделяй и владей".Когато лаптопа ви забие,какво правите?Рестарт на цялата система.Нищо друго не искам,освен да живея нормално!