13

Анонимен

преди 5 години

Кой финансира и подкрепя терористите от ИДИЛ и саудитските шейхове????Западните служби...............на Англия, Франция и САЩ!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Има ли такава война? Това е фалшива новина. Борбата с фалшивите новини ще премахне такива новини.

11

Анонимен

преди 5 години

Това не е вярно!Такива неща стават само в България!

10

Гост+

преди 5 години

"Войната в Йемен и предприетата от Саудитска Арабия блокада причиниха най-тежката хуманитарна криза в света". А, атлантиците готвят Сауди за лидер на близкоизточното НАТО - ще има тържество на хуманизма и демокрацията в региона. Лицемери!

9

Alah is great

преди 5 години

Religiqta na mira gi e pomirila na 2 metra pod zemqta.

8

Ристу

преди 5 години

През това време Бог е гледал мъките им и си е затулял ухото на молитвите на родителите им.

7

Анонимен

преди 5 години

Значи като се скараха кравистан и СА тогава започнахте да пишите !!!:(Гледайте една руска статия от коя дата е !!!!!!"США и саудиты с Аль-Каидой крошат Йемен Андрей Союстов, 27 сентября 2015" Четери години госпУда Ж у р нА лЮ ги !!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

А наш Боко и цар Плешо тропнаха танц със саби със саудитите.

5

муспи

преди 5 години

А знаете ли смъртността при *** каква е?!! Не знаете, не знаете и че семитите не са хора, те са си обикновени ***, но уреждащи се по еврейски тарикатлък на Пособия от нас! А знаете само да викате - олеле, какви диваци ни заливат!

4

Старо куче

преди 5 години

Ми те заради това идват талибанчовците тук, в Европата. Да си хвърлят семето и да си наплодят нови деца.

3

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на САЩ,ОК и Саудистка Арабия стожерите на демокрацията по света.

2

Осман

преди 5 години

Явно нямат петрол. Ако имаха САЩ щяха да им докарат демокрация. Виж Саудитска Арабия имат петрол и всички се поклащаме в такт със сабите и виковете на бедуините. Това, че отсреща умирали деца не ни интересува.

1

Анонимен

преди 5 години

И какво? Добре зловеща статистика. но кой трябва най - напред да мисли за това? Ние хората от Европа? А онези, които не си знаят милионите те защо не се интересуват от подобни статистики?Да не говорим че децата в Африка вече толкова години *** от глад и болести но на никой не му пука. Най -малко на тия които имат милиарди.Просто нека да се направи така че тези хора да могат сами да си решават проблемите и да останат там където са. Тоест тези огромни пари да се върнат там откъдето са взети.