17

Анонимен

преди 5 години

Каква драма! 1 или 2 пъти в годината работили по 12 часа и вече рев. А ние, които редовно караме по 12 часови смени? А ние които редовно работим по 6, а защо не понякога и 7 дни седмично? И то за доста по-малко пари. Изкарал 1 ден 12 часа на крак... каква трагедия! Да иде да работи в тежко производство, да види как се стои 12 часа на крак.

16

Анонимен

преди 5 години

На който не му се работи, да напуска, аман от такива комунистически статии! Във всяка една професия има дни с по-голям обем работа, ако човек е добросъвестен ще остене и след работа, за да си свърши работата. Не мързела и вечното мърморене, а трудолюбието са похвални, успех с нищоправене няма.

15

Анонимен

преди 5 години

Я питайте в еконт експрес как се работи и тогава пишете...2 седмици без почивен ден около черния петък. И ако случайно не намериш получателя за да му предадеш пратката те глобяват!

14

Анонимен

преди 5 години

Черен петък или бял петък или каквото си изберете не е приложим по нашите географски ширини. Тука думата търговец е синоним на далавераджия и мошеник , което между другото се потвърждава всеки път. Реално няма никакво намаление освен , ако не е стока , която е залежала и никой не я купува. Иначе , ако ти трябват обувки дали ще чакаш цяла година и ще ходиш бос. Просто една тъпотия наречена черен петък.

13

Анонимен

преди 5 години

Стига сте промивали мозъците на хората с тази масова атака навсякъде ,по всички медии с тъпата психоза и досадна реклама на измисления ви "черен петък бе"!То бива..бива,ама...

12

ай сиктир

преди 5 години

Ауу живи да ги ожалиш горкичките цяла седмица работили повечко като им е толкова тежко да напуснат.

11

Анонимен

преди 5 години

До НякойНе е като при соца - празни магазини и продавачката да е затворила с бележка "връщам се след 5 минути".

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен9Ден година храни.Две седмици си давате зор, после един месец до коледа айляк.За Коледа пак зор.После до Свети валентин пак айляк.

9

Някой

преди 5 години

Див капитализъм

8

българин

преди 5 години

До доволноВсеки петък сядаме на масата от обяд.

7

доволно

преди 5 години

Като нормален работен ден на повечето българи...

6

Анонимен

преди 5 години

до 7Работил съм с Амазон4 години.Всичко е вярно-трудът е робски!На Черен петък сме работили седмица-двепо 12-14 часа, без да ядем и почиваме, за да се изпрати всичко навремеНяма да ти казвам и какви са изискванията и глобите за доставчиците

5

Анонимен

преди 5 години

20 % на избрани артикули !!! - егати Бг черния петък наблюдавам 3 от големите маг за дрехи - днес е По-скъпо от преди 5 дни

4

Анонимен

преди 5 години

Това са ужасно смешни простотии. Това в САЩ ли е? В Германия работен ден може да продължава до 10 часа и 45 мин. с 45 мин. почивка ОБЩО, без задължителна обедна. За 8-часов работен ден е ОБЩО 30 мин. по закон. Те имат обедна от половин час и още три??? И ако някой ей така избяга от работа за повече от един час го уволнявали, па даже искали и да не стоиш без да работиш, ужас. А мениджърите работели насила цели 4 часа на ден от 14 до 18 часа, просто без коментар.

3

Евроатлантик

преди 5 години

Трябва да се работи качествено и отговорно,но за пари да не се пита.

2

зарко

преди 5 години

52 лева и 33 стотинки похарчих голямата примоция сьомги локуми за опела гуми....зарко ви поздравява вас наивните потребители с песента 52 леа разходи.голямата прИмоцияяяя....у лидъла няма ли да пуснат банани на 69 стинки да ни гледат сеир на нас потребителите.... а после се чудете че всичко ви е скъпо!!!

1

Анонимен

преди 5 години

"хора, които буквално си скъсват задниците" - за толкова сте се продали бе, пичове....