7

Gord

преди 5 години

Това е една болница със убийци пълно със индивиди приличащи на хора те си избират кои ще живее и кои ще мре никой не им даржи сметка само за една година трима мои познати умориха бес пречина сами си правят реклами зада привличат хора

6

да

преди 5 години

До На прима виста ЧУЕК НАИСТИНА ПРИЛИЧА НА ПРЕЗИДЕНТА 0_о

5

На прима виста

преди 5 години

помислих,че този на снимката е Президента. 0.о

4

Анонимен

преди 5 години

И това, че трябват работници в две или три сфери като ИТ или пък багеристи означава ли че всички трябва да са само ИТ и багеристи. Само с това ли ще се занимава цялата нация. Е ако е така що за нация е и как ще се развива? А може ли всеки да е ИТ или багерист или по закона на джунглата ще си повтарят, че за другите не им пука и ги мързяло само защото нямат познанията за ИТ или багеристи. Тогава да направят училища само за ИТ и багеристи. А, ако е така що за управление е това?

3

Анонимен

преди 5 години

БРАВО и ПОКЛОН! Ето това е запомнящо се отразнуване на 20 годишнина. А не с напиване до безпаметност и най-новите чалга хитове!

2

Анонимен

преди 5 години

всичко това е добре за дарителите, само може да им се възхищава човек. Но къде остава държавата и защо тя не снабдява болницата с необходимата апаратура, та трябва да се разчита на дарители? Тия милиарди от здравната каса потъват безследно май

1

Анонимен

преди 5 години

Абе тези хора продължават да твърдят глупости. Имало вече двуцифрен ръст за две години и пак щело да има. Е ако на 1/10 дават нормални заплати, за другите не е така. Къде е обявил Домусчив какви точно кадри търси и на какви заплати. Всички говорят няма кадри. Вчера един по тв седнал да обяснява че трябвали 10000 заварчици, ама хората ги мързяло. Кой определи че са 10000. Някакви НПО и работодателски организации твърдят че ще трябвали за бъдеще.