462

Татул

преди 4 години

До БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕРАма ти сериозно ли. Що не вземеш да се осведомиш, кои са най добрите самолети в световен мащаб. Рашките бият всеки друг. А новият им от 5 то поколение няма аналог в света. Дори ф35 не могат да му се опрат. А ние си купуваме самолети играчки. Как ще се справят с новия МИГ 35 4++ поколение. Евала на Турция, купи C400 и краварите се наак'аха. Знаят какво да купуват и си търсят интереса. Колко ще приберат от сделката с Фките някои наши събратя?

461

ССС

преди 5 години

F16 ще бъде купен от Бългрия,но той винаги ще бъде под опеката на онези американски самолети с "гъбата"на покрива и при нужда управлявани от него,честита българо-американска дружба!!!Копуваш самолет,който по принцип трябва да е твой,но по надзора на този който ти го е продал!!!Повече електроника,с която може нашите пилоти в някой момен да са пътници,на изтребител с дистанционно управление!!!Ако над Черно море стане това което направи турския f16 в Сирия ,кой от саюзниците в НАТО ще ни защити!!?

460

ССС

преди 5 години

Your Honorable US Ambassador, Mr. Rubin, why did your army not order the f-16 block 70 first when you say they are the best of all f-16 models !! Why is this model not in the US Army !!?Ваше поревъзходителствопосланик на САЩ господин Рубин,защо вашата армия първо не поръча f-16 blocфk 70 когато казвате че те са най добри от всички модели на f-16!!?Защо този модел го няма в американската армия!!?

459

Анонимен

преди 5 години

От кого ще се пазим??? Нали всички са с НАТО и няма врагове ??? Не ни трябва отбрана !!!

458

БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР

преди 5 години

Искаше му се на Червеният БКП / БСП селяндурин РУМЕН РАДЕВ , да бъдат " Грипенчетата " , да да не могат Българските ВВС да свалят Руско-Азиатските папаритеци във въздуха , но не би ...... !

457

БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР

преди 5 години

До България над всичко БЪЛГАРИЯ има остра нужда да избеси с главите надолу всички БКП / БСП *** - " Русофили " барабар с Червеното им котило - до 9-то Червено коляно ..... ! Мръсно Червено *** .....само трепане за вас !!!

456

България ЕС НАТО

преди 5 години

военните пилоти са го признали Прозвището на Ф16 е Мерцедеса на самолетите

455

Идеални са Фките

преди 5 години

Пък и лесни за управление Щом една кадъна може са свали руски таралясник нашите орли ше свалят по пет!

454

iceblast88

преди 5 години

До шматкаИ какъв е проблема на ПВО и защо си мислиш, че то неможе да прави ейрполисинг? Каква е разликата между едно добро ПВО покритие което когато самолет които не трябва да е на дадено място получи сигнал да се премести или ще бъде свален или да направиш това със самолет? Разлика няма освен в разходите (самолета гори гориво без значение дали е в бой или не, а ракетата докато не се изстреля няма разходи)! Та довода ти е меко казано безполезен.

453

Анонимен

преди 5 години

Специално за Еврото имаше и опция за нови в офертата на Леонардо друг е въпроса за цената но не е повече от тая за новите ф 18

452

Анонимен

преди 5 години

Като изкаш фекове чети вики ру или направо си пусни перви канал и гнома

451

България над всичко

преди 5 години

България няма нужда от американските щайги F-16.........за нищо не стават тия щайги !България има нужда от руски зенитно - ракетни комплекси C-400 ("Триумф").......отбранително оръжие....... и много бой по всеки враг, който посмее да нападне свещената българска земя!!

450

Анонимен

преди 5 години

Ред флаг индия

449

Анонимен

преди 5 години

Каквито и да са ! Файда йок ! Те и третия райх имаха страшни машини но количественото натрупване води до качествено изменение .

448

Анонимен

преди 5 години

Най -добре е да купим 2-3дирижабъла или балона,да натоварим на тях и Мисър Бийн и всички покрай него и да им бием камшика по вятъра

447

некъфф

преди 5 години

До Анонимен 491Абе пич я дай инфо къде се е водила тази тренировъчна битка между 2 юрофаитъра и 8 су30 че ми е интересно ..или пак фейкове пускате...дай лик пич

446

Анонимен

преди 5 години

Посланик Рубин каза - най добре е за България да даде парите на нас.

445

боеви

преди 5 години

вън на тези престъпници от при нас!

444

шматка

преди 5 години

До 498Стига с това ПВО.С него ли ще изпълняваш еърполисинг.Да купуват 16 ф-киДа дават още 81млн(смешни пари) за ремонта на 12-те МиГ-а и готово.Ще имаме трийсетина боеспособни изстребителя.Какво толкова умуват

443

Анонимен

преди 5 години

Супер дано стане най доброто което можем да си позволим а след време дай Боже и ф35