17

Анонимен

преди 5 години

То скса си е чисто физическо. И защо да се самоубива другата. То просто човека е бил на зор. Пълнолетните жени не му пускат и той решил да го направи с малнолетни. Абе няма край. Все друг изпаднал се намери който ще прави така също. Просто трябва да приемем факта че нещата винаги ще стават така. Докато мама и тати са на работа.

16

Предположение

преди 5 години

Не съобщават, това основно училище ли е?Момичетата от кой етнос са?Да не би сега да са ги омъжили, женихите да са установили, че стоката е ползвана и да са си поискали от бащите им да върнат част от парите, платени за булките? В такъв случай се налага невестата да дава обяснения и е най-лесно да каже, че преди време някой й е посегнал.

15

Анонимен

преди 5 години

още от едно време тези дето посягаха на ученички, винаги бяха учителите по физическо,явно бившите спортисти имат по-голям сексуален апетит,мисля,че в почти всяко училище е имало такъв

14

В Чалгаристан

преди 5 години

средната възраст,на кояо децата в Бъгария започват да водят полов живот е 12 години. Така, че не мисля че има драма тук.

13

Константин

преди 5 години

Не заклеймявайте мъжа, това трябва да се докаже от прокуратурата и от съда. Да не се окаже, че тези момичета са гледали биг брадър и са решили и те да правят интриги. Може да им е писал слаби оценки и това да е причината да го прецакат. Имаше преди няколко случая с едни гурливи и гнусни шведки и те обвинява някакъв учител с 30 години стаж, без никакви нарушения или провинения, не знам какво се случи със този случай. Изобщо не е сигурно какво се е случило, трябва първо да се докаже.

12

Анонимен

преди 5 години

То ако съдеха всеки за секс с малолетна откъде са тогава толкова много деца на малолетни!

11

Анонимен

преди 5 години

Защо не се казва на колко години са били когато е станало!?

10

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да се прибере и да каже, че е изнасилена и да и направят медицинско не след години да се сети!

9

Анонимен

преди 5 години

А някои на възрастта на тия 2 ученички раждат деца и вземат помощи от държавата за самотни майки!Къде е справедливостта къде е прокуратурата и съда????

8

Ужас в ЕС

преди 5 години

Девствена малолетна не оставиа даскалите,,

7

Анонимен

преди 5 години

Двоен стандарт. Едни оправят 10-11 годишни деца и те раждат на по 11 години и никой не ги съди, а тук веднага арест, прокуратура, съд.

6

БСП ВДИГА ЗАПЛАТИТЕЕ

преди 5 години

аз пък скъсах даскалката по физкултура отзад беше доста стегната била е спортиска някаква

5

Ха-ха

преди 5 години

Ако е било с двете едновременно, сигурно девойчетата са си го търсили ...По-добре прокуратурата да погне ония девойки дето раждат на 12

4

NoName

преди 5 години

Няма по-ужасно престъпление от това да посегнеш по този начин на дете. На обвиняемия му желая ПРИЯТНО (без вазелин) прекарване в затвора. У Р О Д!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда от бащите. Просто се молете да го осъдят. Отидете и платете на съдията да го вкара в затвора дори за 1 седмица. Вътре ще се погрижат да поддържа добра физическа форма.

2

ШибиРиби

преди 5 години

Физкултурниците не си поплюват, разпечатват наред.

1

ТИЯ...

преди 5 години

двете бащи нямат ли? Сега тоя вместо да топли скамейките в съда и дай Боже някоя килия, защо не е в ортопедията с трайна 80% инвалидност? Все хубави новини от Русе напоследък...Полицията там абдикирала ли е какво се случва!?!?!? Първото блудство извършено 2013 - 5 години по-късно влиза в съда = ? Пет години полиция и прокуратура са играли на жмичка ли не мога да разбера при условие че едното дете е опитало самоубийство??? ПОЗОР!!! БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!!! Утре това ще са твоите деца....