29

Боже мили

преди 5 години

Откъде намират тези карикатури - малокултурни, без управленски знания, антипати, ... . Заради такива народът ще те свали, Бойко. Няма да ти помогнат западните приятели. Абе, преди да ги назначите, дайте им един тест: кой е Зевс, къде е Гибралтар, кои са аборигените, кой е открил Америка, коя година е създадена БЪЛГАРИЯ??? и ТОГАВА ГИ НАЗНАЧАВАЙТЕ ... то е ясно, че не ги избирате... Днешният порочен "избор" на тая *** за ЗАМ. ПРЕМИЕР, не за хигиенистка, показа, защо сме последни!

28

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 5 години

"Марияна се закле във всичките си действия да се ръководи от..." ЗАПОВЕДИТЕ, ЗАРЪКИТЕ И НАРЕЖДАНИЯТА НА МИЛИЧКИЯТ ВАЛЕРКА СИМЕОНОВ!

27

Зозо

преди 5 години

Комунягииииии, сънувате ли Бойко? Хахахахаахаааааааааааааааааа....

26

Поговорка

преди 5 години

Днешните управници не обичат дебели книги, но това не е проблем, могат да компенсират като четат пословици и поговорки. Може и малко народни приказки. Не са дебели книжки и са разбираеми, ама са много поучителни. Четете, господа, и да знаете, страхът е лош съветник.

25

Анонимен

преди 5 години

в деня на християнското семейство видният "патриот" Симеонов преотстъпи поста си на вицепремиер на любовницата си

24

АНТИ

преди 5 години

Тази ли е русата жена, дето ще оправи България ?!

23

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

преди 5 години

Тая явно е много добра флейтиска в леглото на Винкела,щом същия я издигна за вицепремиер на неговото място,сега и дебелия суджук от Банкя може да я опита,,,опа забравих ,Боцко си пада по нестандартния кекс ,питайте симитлийския кмет Поли.

22

До 17

преди 5 години

Като гледаш назад, няма и да осмислиш смисъла на улицата днес. Всичко тече, всичко се променя... А който има мозък, ще види, че качеството на живот трябва да се промени, трябва да се промени отношението към народа, да не ни мислят за неграмотници като съдят по себе си. Днешният фарс с новия вицепремиер ясно показва качествените разломи в обществото.

21

Анонимен

преди 5 години

Като им се обадят от Брюксел или от американското посолство всички клетви забравят !

20

По-зорно

преди 5 години

Явно няма да стане полеката, а ще бъде по-зорната...

19

33

преди 5 години

Политологическият ментор на ГЕРБ господинчо Тома Биков днес в дебатите демонстрира исотрическа и политологическа неграмотност за революциите като свърза Робеспиер с Ленин и пр.Той не знае,че идеите на Великата френска буржоазна революция са повлияни е заимствани от Американската революция..,която завършва приблизително 10 години преди това.Един световно известен философ писа,че идеите на американската революция въздействат като камбанен звън за френската буржоазия.Така ,че той обиди и САЩ с това

18

Винету

преди 5 години

До 11. Де ж ву знаеш какво е, нали? Щото тези закани и призиви ги четем и слушаме от 2013. Сега сме 2018. Няма да ви се отвори червеният парашут.

17

Анонимен

преди 5 години

Те всички така са се клели ,но от клетвите им няма полза БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА !

16

Илюзия

преди 5 години

Спокойно, Боко и Цецо ще изватят парата и ще се справят.

15

Бай Хей

преди 5 години

До 3. НАРОДЪТ не е на улицата, той беше там по времето на Орешарски. Сега сте няколкостотин жалки отрпки, които не знаят какво искат или по-скоро платени от БСП кресливи пичлемета. А за мачкането, ще смачкате само топките на Боко след употреба.

14

Анонимен

преди 5 години

....Това заслужавате.Щом БСП се гаври с държавата 1 месец ,заслужавате да ви управлява любовницата на шефа .

13

Анонимен

преди 5 години

Айде бе, няма ли най-после да ги направим тези предсрочни избори, за да видим поредния резил на БСП.

12

изнервен

преди 5 години

Ох, искам да дойде време Драго Стойнев да го предложат за министър, за да види каква ще е "подкрепата" за него.

11

Анонимен

преди 5 години

Никой от обединените патрЕотЕ не се бил изказал за Марияна. Ами, че те изобщо не я познават, а някои от тях я виждат за първи път хахаха Пълен цирк.

10

Анонимен

преди 5 години

Хейде ходете си всичките у дома, спорете си в къщи с жените и мъжете, с приятели на чашка , стига сте се излагали.