45

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко за електората римляните новогодишен подарък сто лева,а за Българите подарък "бюджет 2019" напомпан със данъци.

44

Solar Power

преди 5 години

До 49: Чакай сега ще се увеличат и инвалидите (деца) по 900лв. чиста пара :)Симеонов искаше да ги ревизира но не му дадоха....

43

Анонимен

преди 5 години

Това трябва да се прекрати, всичките ми познати, които работят в сивият сектро и не плащат данъци официално са безработни и получават помощи от всякакъв тип... тази лудост трябва да се прекрати... Има хора с по няколко имота и коли, но са социално слаби и им се помага.... Уж самотна майка, а на практкика живее с мъжа си но нямат официален брак... просто трябва да се спре с тези неща...

42

СциганинС

преди 5 години

Тези помощи отиват не за отопление ,а за храна ,алкохол,цигари ..... ,но не и за отопление-всички се отопляват на електричество което краднат (не само ромите както се тиражира по медиите),вода не плащат ,но си купуват лаптопи,смартфони,интерент имат .... а пари за отоплдение нямат! 100 лв през декември за отопление е оф версия,а иначе им се дава да празднуват Коледа и Нова ГОДИНА .Толкова много има по-селата които не искат да работят,щото държавата им помага.Слаба държава -мързелив народ .

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Идват тежки избори-трябва да се осигурят гласовете на малцинствотоГласовете на малцинството са осигурени и запазени много отдавна за БСП.Всички знаем от кога малцинствата получиха привилегиите си.Тогава, никой не беше чувал за ГЕРБ.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Щом ГЕРБ раздава помощи, значи идват предсрочни избори. Всички знаем кои получават помощите и как ГЕРБ им купува гласовете.1Изборите са далече2Дават се пари на нуждаещи се3Хората гласуват за ГЕРБ по съвест

39

нацията в колапс

преди 5 години

Който остане тука плаща сметката.... мисля ,мисля и си викам добре де ,,откъде пари за пенсии и др социални действия след 10 г-- като още народ ще избяга и си викам ,че още ще вдигнат пенсионната възраст ? И някак си технично се избягва бройката за някакви семейства и лица се говори ,но като знам ,че бая от тези семейства се състоят от по 10-тина човека излиза една старателно крита бройка...как може да се водиш ,,премиер,, да си спокоен и да говориш за успехи--като след 0-време ни няма ?

38

Анонимен

преди 5 години

Щом ГЕРБ раздава помощи, значи идват предсрочни избори. Всички знаем кои получават помощите и как ГЕРБ им купува гласовете.

37

Анонимен

преди 5 години

Идват тежки избори-трябва да се осигурят гласовете на малцинството.

36

анонимен

преди 5 години

Във всички високоразвити и цивилизовани страни има социални помощи. Важното е да се развива икономиката. От икономиката и човешките ресурси идва богатаството на една страна

35

Анонимен

преди 5 години

С парите на едните купуват гласовете на другите. Кръстили са го солидарност.

34

амиии

преди 5 години

До Анонимен 34 Добре , ще приемем ,ч е си друг Защо си изливате злобата върху хора инвалиди , с физически и психически ,неврологични , ракови и т.н заболявания Защо не роптаете против управляващите , които за 29 години / особено след приемането ни в ЕС / прокудиха 2млн здрави , работоспособни българи навън Във всяка държава има социални помощи ,. Проблемът е ,ч е тук останаха много малко работещи , които да плащат данъци , но инвалидите нямат вина за това

33

анонимен

преди 5 години

ДО 31 Много станаха професорите тука, дето не виждат по-далеч от носа си. Социалните помощи щели да катурнат обществото -глупости на търкалета. Ти като си бил детенце кой ти е осигурявал безплатно образование и безплатно медицинско обслужване, имунизации и т.н.? Солидарността между всички ти е осигурявала - да не си живял като вълк в гората.

32

амиии

преди 5 години

До 33Дай пример , жената и другире инвалиди , не живеят от социални помощи , а от пенсия . В случая размерът е 136 лв. Та дай пример - как може а се увеличат доходите й !!!!И не е само тя , много хора искат да работят , ама като им прочетат диагнозите , никой не ги взима . Преди / по време на СОЦ-а/ , имаше ТИХТРУД / май така се казваше / , и подобни хора можеха да работят , сега има " дръжки " Пример ?????

31

Анонимен

преди 5 години

Аз съм 31 и нямам общо с колегата, който е на подобно мнение.Това с помощите е много болна тема. В България всеки се надява на помощи от държавата. Знаеш ли, че има почти милион с Телкове, два милиона пенсионери (половината пари за пенсиите са директно от бюджета), 210 хиляди с енергийни помощи...майките пред парламента....майките на майчински, римляните.... Излиза, че има няма милион и половина работещи в частния сектор плащат за масрафа на останалите 5-6. И се реве за още, и си намаляваме..

30

До 30

преди 5 години

Още по-лошо е човек да не използва изобщо главата си. Ако можеше да мислиш, щеше да схванеш, че тази жена, която даваш за пример, можеше да живее с повече средства, ако ги нямаше социалните помощи, даже и без да работи. да се премахнат помощите изисква преосмисляне на нещата, което явно не всеки може да направи.

29

тцтцтцтцт

преди 5 години

До Анонимен 33 Вече десет пъти пишеш под статията едни и същи глупости , спри се бе . Не знам , от какво породена тази злоба !!!! ПС - ако си психично заболяване и пиеш силни лекарства , се извинявам

28

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм се чудил, допреди правителствата да започнат да раздават помощи на уязвимите части на населението, как са се топлели хората през зимата?! Въобще как цивилизацията е оцеляла без социални помощи хиляди години...истинска загадка.Много има казано по темата, но за мен раздаването на социални помощи, особено на невнасяли в системата хора е нещото което ще катурне западната цивилизация. Помощите подтикват единствено към мързел и разчитане на държавата за всичко т.е към слаба държава.

27

тцтцтц

преди 5 години

До Анонимен 29 Колко е лошо , човек да използва главата си , само за равновесие !!! Скоро имаше статия за някаква жена с 2 отразяни крака , заради лекарска грешка . Инвалидна пенсия - 136 лв. !!!! И според твоята безкрайна " мъдрост" , тази жена трябва да изпука от студ , защото не е внасяла осигуровки . Парадоксът е ,ч е тя иска да върши някаква надомна работа , ама никой не й дава такава . Тръгнал да завижда на подобни хора .......

26

Анонимен

преди 5 години

Изключително вредно е да има в България хора, които да живеят на помощи. Помощите трябва да се спрат и да се вдигнат доходите на работещите и пенсиите на пенсионерите, които са работили и са си внасяли осигурителните вноски без да укриват доходи. Всяка хвалба на правителство, че раздава помощи на калпак, означава огромна некадърнаст на това правителство.