9

Анонимен

преди 5 години

Не знаех, че диабетът е заразна болест и има епидемия.

8

House M.D.

преди 5 години

Джеси, защо отново пропусна да споменем, че пасивният любовник на Пепи, Глинка, осъди еднолично диабетиците на смърт от днес за утре?

7

Анонимен

преди 5 години

Ами вместо да произвеждаме чалгари и чалга, дайте да произвеждаме инсулин за Африка.

6

Анонимен

преди 5 години

Хапвайте полезна храна, избягвайте захарта и се пазете от стрес.

5

Анонимен

преди 5 години

Джесика - може ли да пишете за нещо, което разбирате? Диабет тип 2 е неинсулинозависим и се лекува с перорални медикаменти (хапчета). Тип 1 е инсулинозависим. Понеже съм диабетик ми е любопитно как профани драскат глупости?

4

Анонимен

преди 5 години

Някакви такива смешни работи като диабета няма как да спрат експоненциалното разрастване на населението в Африка. За това се искат много по-сериозни заболявания. Тъй като спина и еболата също не се оказаха ефективни...има накъде още да се развият нещата в тази област.Призовавам прогресивното човечество да се замисли по темата, защото илюминатите отдавна са го измислили, но тяхното решение няма да хареса на никой, а не това е целта в крайна сметка.

3

Анонимен

преди 5 години

В природата има нещо наречено естествен подбор. Не може същества от гза на географията, които само консумират и се възпроизвеждаткато марокански скакалци някой да им е виновен. Ще умират повече и така. То не е задължително *** дето някой все ну е виновен, че е генетично *** да оцелява. Нека и те да еволюират по техен си начин.

2

А, забравих

преди 5 години

не разбирам какво означава и медиканет!

1

чичо доктор

преди 5 години

Не разбирам последното изречение!