25

Анонимен

преди 5 години

БЕРБАТОВ САМ НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ !КАТО ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ, Е РЕДНО ДА СЕ СЪЮЗИ С ГЕРОИТЕ ОТ САЩ 94 В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ !ИМА ДОСТА ОПИТ И ЗНАНИЯ !СИЛАТА МУ Е ПО-СКОРО КАТО ФУНКЦИОНЕР, А НЕ КАТО ТРЕНЬОР !

24

жалко...

преди 5 години

Когато един приличен футболист стане слаб писател не може да впечатли никого. Това се случвало много пъти...

23

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах от статията, какво е ставало в гаражите??? Ама пусти му журналисти. Толкова си могат.

22

РККА

преди 5 години

Няма да коментирам неадекватни изказвания на голобрадковците долу,едва ли сте гледали и един цял мач на Бербатов,това момче притежаваше потенциала да надмине Стоичков но му попречиха първо че в Байер Леверкузен не посмяха да заложат на млад талант и второ че когато попадна в Юнайтед вече сър Алекс беше с разстроена психика.

21

Дон Карнаж

преди 5 години

Заслепени сте от завист и омраза. Просто е нереалистично да има такава жлъч. На мен не ми харесва Бербатов ама никога няма да седна да плюя кариерата му с такава омраза, не е балансирано, не се прави така негативноста не е някаква ултимативна "критична истина" .Който има талант от неговия ранг трябва МАЛКО по-полека. Факт е че на Запад винаги е бил и винаги ще бъде по-уважаван отколкото в България. Който има някакъв талант да заминава вън от гнусната България, тук това не се котира

20

до утаиката над мен

преди 5 години

явно че не си българин така че ти е простено глупавото ти изказване какво мога повече да кажа просто те съжалявам

19

ДО утайката под мен

преди 5 години

отказа се заради индивиди като тебе и заради хората в БФС,а и беше на години вече. Тогава си спомням как всички го караха да се махне и казваха,че без него националния ще бъде по-добре......ама не беше и сега още нямаме свестен голаджия то и затова се о.срахме на последните 2 мача...една камара ситуации и един гол няма кой да вкара.

18

Анонимен

преди 5 години

този на практика се отрече от БЪЪЛГАРИЯ да играеш за родината си е чест за всеки българин само не и за този сребролюбец и сега какво да му купувам книгата няма да стане нека да си я чете тои едновременно оглеждаики се и в огледалото

17

а

преди 5 години

Нали не искаше да играе за националния. Какво повече за такъв тип?

16

Handel

преди 5 години

Анякой да помни кога Бербатов за последен път игра в официалне мач?

15

Анонимен

преди 5 години

Отношението на българското общество и медии към Гърбатов, трябва да е толкова негативно, че никой да не си помисля да повтаря неговото предателство към Българския Националния Отбор.

14

СциганинС

преди 5 години

На нас бяха вратите -дърветата и не станахме звезди като Бербатов. За да станеш футболист от класа трябва класа,труд,и късмет !Пример: Стоичков нямаше да е това ,ако не беше се срещнал с Барса на Кройф ,а преди това ако не беше сгрешил един от протвниковите защитниците в последните минути,то ЦСКА нямаше да се срещне Барса на следващият етап. Има и други случки,а с Бербатов извади късмет с баща си и Пенев,а натам с труд и пот успя момчето -евала му.

13

Анонимен

преди 5 години

Този нарцисист да не ни натрапва присъствието си сега.Имахме нужда от неговото присъствие в националния отбор, но той отказваше 10 години.Имал лични съображения да предаде нацията.Изобщо не ни е нужен сега да ни пробутва в автобиографии,колко е бил велик някъде за някого(най-вече за себе си),уви в ущърб на Българския национален отбор.Предателите се наказват със забвение, но този явно има пари да си плати и за журналистически интерес.С народното признание и любов обаче няма да му се получи никак.

12

Обективно мнение

преди 5 години

Огромен талант, пропилян с меркантилност и лиспа на тестостерон!Неслучайно, Сър Алекс го прикова на пейката!Бербатов е най-големият трансферен провал в историята на Ман Юнайтед!

11

Анонимен

преди 5 години

И заека тичка ,но ,не вкарва голове :)Митьо вкарваше гениални голове ,почти вървешком ! Вълшебни голове !Що се отнася до предателството ...2 милиона. бг ,които ги няма в Бг -предатели ли са ?!?!

10

Жо

преди 5 години

С Бербатов българския футбол беше прочут в Европа. Колкото и да го плюете, той успя да бъде играч от световна класа. За това говорят спортните резултати. Само хеттрика му срещу Ливерпул да беше, пак ще остане завинаги в историята на Манчестер юнайтед, който го купи за рекордните 31 милиона паунда.Кажете кой друг български футболист е имал такава цена, кой е имал толкова титли и трофеи в Английския футбол?Злобата и завистта ви ядат отвътре, вместо да се радвате на този български футболист.

9

Анонимен

преди 5 години

Не бива да сме толкова крайни. Аз разбира се няма да му купя книгата, но все пак трябва да се отдаде дължимото на българин, който спечели Висшата лига и стана голмайстор на Англия и засега - в националния отбор. Вярно е, че имаше много неадекватни прояви и постъпки, и въпреки това остава сред най-добрите и резултатни български нападатели.

8

Анонимен

преди 5 години

И вие бяхте *** .0:5 от'Швеция.Драпахте за класиране ,а то бе осиране с три загуби в групата на евро 2004 .

7

Анонимен

преди 5 години

До КрасимирПРЕДИ НЕГО, вратаря на Левски Д. Иванкомв се отказа от Националния отбор, но продължи да играе в Турция. Него да го игнорираме ли?

6

hm

преди 5 години

За мен Бербатов е най-добрият нападател, който България е имала като техника, но той никога не стигна върха от чиста мърдавщина, а можеше да го стигне. Митко е пример как талантът и мързелът могат да те докарат почти до върха и да те сринат буквално с трясък.