13

Анонимен

преди 5 години

Как е възможно толкова много страни да са против този пакт, а същевременно създателите му (не е много ясно кой в ООН го е писал) да твърдят, че в продължение на цяла година са се водили широки обсъждания и дискусии. Неминуемо това поражда аналогия с истанбулската конвенция.

12

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-РАДОСТНОТО Е, ЧЕ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ МИГРАНТИ ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКА НАПРЕДВАТ В КОЛОНИ КЪМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА НА САЩ.ЕДИН СЪДИЯ БЛОКИРА УКАЗА НА ПРЕЗИДЕНТА ЗА НЕДОПУСКАНЕ НА ТЕЗИ ХОРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ.ТОВА Е, КОЕТО ЩЕ СЪСИПЕ КРАВАРИЯ - МИГРАНТИТЕ

11

Анонимен

преди 5 години

Прочетете в мрежата за плана КалергиНовият световен ред е в действие много отдавна и нещата бавно и полека, с невероятно търпение, са водени към свят като в роман на Оруел.В момента сме на етап - използване на маселението от примитивните части на света, за да се подкопае и унищожи.християнската цивилизация.

10

Циник

преди 5 години

Типично в малкото НАИСТИНА ВАЖНИ стании 11 коментара...а в тези за Русия 600 .Това споразумение ще запечата Европа да се превърне в халифат от арабскоафрикански тип , *** raньо се вълнува от плана на Русия - да обнови войските си.

9

Тръба

преди 5 години

Тази организация е на Рокфелер. Загледайте се в емблемата, мерник прицелен в Земя-та.

8

ivailo

преди 5 години

И САЩ не са подписали това споразумение, и САЩ... Ама Джесика "без да иска" е пропуснала този факт .

7

месара

преди 5 години

брюкселските милионери яко натискат за заселване на "мигрантите" в Европа!

6

Анонимен

преди 5 години

4, защото глобалистите са слуги на еврейския финансов елит. Те контролират политиците, медиите, банките, всичко! И печелят най-много от войни и от световни катаклизми. Те създадоха комунизма, те финансират болшевишката революция и Хитлер, голямата депресия е тяхно дело. Цялото световно богатство е в ръцете на евреите - факт! Те държат всички лостове.. Меркел и евролидерите са пионки на евреите. Вижте документалния филм Europe - the last battle ако искате подробна информация за да ви се изясни.

5

Анонимен

преди 5 години

Така и не можах да разбера за какво и беше на баба Шмъркъл да затрива ЕС. Германия си изнасяше бизнеса и продуктите в цяка Европа безпроблемно, събираше си данъците и единственото което трябваше да направи беше да спре ислямската вълна. А тя какво направи? Заля Европа с утайката на Африка и Азия и после писна че националистите са и виновни

4

Анонимен

преди 5 години

До 4. България в соца. Нямаше външна политика. Определяше се от Москва.През страната и минаваха кервани с автомобили в двете посоки. От турци, кюрди, иран, ирак, пакистан.

3

До 1

преди 5 години

Я си спомни противоречивите изказвания на Екатерина Захариева!

2

Анонимен

преди 5 години

Дано нормалните белгийци със здрав разум успеят да се опълчат на това ЗЛО, целящо да доунищожи европейските нации! Но няма да ви занимавам повече с моето мнение, дами а господа. Само ще предоставя на вашето внимание следния цитат:"Според изявление, подписано от премиера Скот Морисън, вътрешния министър Питър Дътън и външната министърка Марис Пейн, пактът "не прави адекватно разграничение между хората, които влизат незаконно в Австралия, и тези, които идват в Австралия по подходящ начин".

1

Анонимен

преди 5 години

Пак спите, вчера-беге. България също не подкрепя!