39

Анонимен

преди 5 години

Като чуят само-Русия, мелезите оттатък океана и в окрайна да се наси.рат,това мисля е достатъчно.Българин с мозък в главата никой не може да го настрои срещу Русия ,пък каквото искат да пишат и говорят.

38

Анонимен

преди 5 години

Защо криете *** от Банкя ?

37

Анонимен

преди 5 години

Статията само потвърждаваче сащ трябва да бъдат унищожени дори и с ядрени удариако се наложи .

36

Анонимен

преди 5 години

Значи ако си руски гражданин нямаш право да оглавиш Интерпол,така ли?Това не е ли дискриминационно?Къде отидоха демократичните приказки за равните права и равните възможности на хората.Значи може да си суперкачествен,известен и уважаван професионалист.Обаче фактът че си руски гражданин те прави в невъзможност да заемеш дадена позиция,защото така казали САЩ?Много демократично,направо прогресивно!Като в третия райх

35

Анонимен

преди 5 години

Интерпол не може да открие действащия си шеф,така ли?И от тази организация се очаква да открие хиляди престъпници по цял свят!Наистина се развеселих!

34

Анонимен

преди 5 години

До не може да бъде!Не, не е човек на брат си, защото дейността му е доказала, че е човек на Путин! И точно там е проблемът!

33

Анонимен

преди 5 години

До 123"подвещащото" може и да си сгрешил неволно, но "маниполативната" те издава, че си пълен неграмУтник!

32

не може да бъде!

преди 5 години

В тази новина няма нищо сензационно,в крайна сметка става дума за избор.Но тези ,които яростно се противопоставят на избора на Ал.Прокопчук,май не си дават сметка за последствията.Този руски генерал се е идентифицирал винаги като руснак ...само че той има брат Игор Прокопчук,висш украински дипломат!?Не е ли по-логично той да е човек на брат си ,отколкото на Путин!?В тази история лъсна една особеност на западната политика-неистово желание да насъскват брат срещу брата!Какви украинци,какви 5 лв!?

31

Анонимен

преди 5 години

Според мнозина Русия ще се възползва от председателството за да се разправя с политическите опоненти на руският диктатор. Вече има регистрирани над 18 руски доклада към Интерпол, които са политически мотивирани.Ако не се лъжа, то и членовете са 194, но така или иначе интересно е да се обясни кака САЩ са повлияли на 194 държави???

30

Г-жо Христова

преди 5 години

Не обръщайте внимание на разни примитивни индивиди , които едва вчера са научили правописа , "по партийна линия"!ФАКТА СИ Е ФАКТ!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Южнокореецът отвял руснака със 194 гласа. Манипулирана новина, защото не се пише колко гласа е имал руснака.Г-жо Христова не се пише "с 194", а "със 194". Като пишете западна пропаганда на български език поне научете българския.

28

Анонимен

преди 5 години

До СциганинСИ Литва, Латвия и Естония заявили, че че напуснат Интерпол, ако го оглави руснак, и още и още... Ти наистина разсъждаваш, като СциганинС. Това са позициите на независими държави представени пряко и открито. Това според теб незаконно ли е? Това не е криминалната намеса на хакерите на полуръста.

27

До 27

преди 5 години

Ето ти ново предложение: Путин не успя да докопа Интерпол. Харесва ли ти?

26

СциганинС

преди 5 години

"Днес" -единствената и свободна медия У НАС ! )А защо не пишете ,че сенатори от САЩ са писали писмо да не се избира руснака ,че Тръмп е звънял за да не се избира руснак ... ,че Прошенко е заплашил че Украйна ще напусне Интерпол ..... че руснак е най-кадърния за шеф на интерпол,но политиката се намеси в Интерпол. А иначе всичко по медиите е демократично и свободно-но само ако защитават интересите ан САЩ!

25

af

преди 5 години

Да разбирам, че от Ю. Корея са "сложили ръка"... или тази формулировка само за Русия върви!

24

Анонимен

преди 5 години

Нелито вкара заглавие обаче ;)))Ако някой ми каже, че е умна, няма начин да му повервам ;)))

23

Анонимен

преди 5 години

Пълна олигофрения. Ами направо защо не направят саудитец шеф на Интерпол? Нали Саудитска Арабия е много демократична и един от най-добрите приятели на западния свят...

22

ШибиРиби

преди 5 години

До хахахаКравари са дядо ти и вероятно баща ти... може би и децата ти ще са.

21

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха................значи това, че руснака ДОСЕГА Е ИЗПЪЛНЯВАЛ И СЛЕД ТОВА ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА ДЛЪЖНОСТТА ВИЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ МАЙ НА НИКОГО НЕ Е ПРИЧЕЛО!!!!! Ама на краварите не им хареса това че имиджа на Русия ще се вдигне още повече!!!! КОЛКО СА ПРОСТИ, С ТОВА ПОЛИТИЗИРАНО РЕШЕНИЕ СРИНАХА ОЩЕ ПО-НАДОЛУ "реномето" си!!!!

20

Пешо

преди 5 години

До фактДа, месят се! Но това оправдание ли е за Русия?