213

Анонимен

преди 5 години

До човекОт гладните не, обръчите на Путин купуват имоти.

212

Анонимен

преди 5 години

ИЗМИСЛЯТ СИ ВРАГОВЕ ЗА ДА ОПРАВДАЯТ НИСКИТЕ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ -РОССТАТ- 243 ЛВ- РУСОФОБИТЕ СА ИЗМИСЛЕНИ ЗА ЦЕЛИТЕ НА ПРОПАГАНДАТА- ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА РУМЪНОФОБИ- ГЕРМАНОФОБИ, ФРАНКОФОБИ, АНГЛОФОБИ- ТАКОВА ЯВЛЕНИЕ НЯМА. ДАЛИ СА ГЛАДНИ -ЕДВАЛИ- ДЪРЖАВАТА КОЯТО ИМА НАЙ МНОГО МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ В СВЕТА С НАЙ МОЩНА ИКОНОМИКА, МУЗИКАНТИ АРТИСТИ МИЛИОНЕРИ- ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОЗВОЛЯТ НАРОДА СИ ДА ГЛАДУВА- ТОВА ЗА ГЛАДА СА ИЗМИСЛИЦИ.

211

Суворов

преди 5 години

Русия не случайно е извесна с най бездарната армия за последните 110 години .Аниметата *** не са реалност

210

човек

преди 5 години

в турция е пълно с. руснаци във българия варна и бургас имотите изкупени от гладните руснаци

209

(*_*)

преди 5 години

Нямат капацитета да си научат урока от студената война водкаджиите. Накрая ще се наложи да си ядат оръжията, щото друго няма да имат.

208

Анонимен

преди 5 години

Русофобското ниво е жалко - мръсотийки, обиди, лосион, пияници, *атенки, *шанки, глад, мезерия.... Това е антипропаганда, ялова, скопена , наssрана, воняща. Като плетените им душици!

207

Анонимен

преди 5 години

"Oh, these Russians!" пееха едно време Бони Мъ! "These are crazy pilots!" - казват американски летци за руските. "Russians are insane" - коментират в блог мощността на руските патрони. Навсякъде се прокрадва удивление и ужас. Америте знаят много добре, че една война ще е гибел за тях, както и за Русия. Всъщност, далече не всички, онези с промитите мозъчета все още мислят, че Америка е непобедима, забравяйки Виетнам. Но в Пентагона им е ясно, че ще бъдат помляни. Особено ако китайците участват.

206

Преди тридесет годин

преди 5 години

САЩ спасиха от глад безаналоговите пиянициТърсете в нета да видите какво е : ножки БушаСега обаче ще ядат междуножието на ТръмпНога=кракСтава въпрос за Буш и пилешките бутчета с които САЩ хранеха безаналоговите ....

205

СТАРА ЗАГОРА

преди 5 години

НЕ САЩ СА СПАСИЛИ РУСИЯ ОТ ХИТЛЕР А ОБРАТНОТО, РУСИЯ СПАСИ САЩ ОТ ХИТЛЕР - ЧЕТЕТЕ ДОБРЕ ИСТОРИЯТА И ФАКТИТЕ КАКВИТО СА БИЛИ ОТ 1938-1941 год. А ПРЕЗ 1945 год. НЕ САЩ А РУСИЯ ПРЕВЗЕ БЕРЛИН СТАЛИН ПОБЕДИ ХИТЛЕР А НЕ РУЗВЕЛТ ИЛИ ЧЪРЧИЛ

204

Тези са

преди 5 години

Безаналогово прости пръчкиОт Хитлер ги отърва САЩ и те се обърнаха срещу благодетелите сиЕдин път му ядоха главата преди тридесет години , но им се иска пак от същотоШе си го получат

203

Анонимен

преди 5 години

Не ни хвалете страна в която се пият лосиони за вана, одеколони и течност за чистачки ;)Тия няма как да са нормални, дори в най-бедните страни, към които се числи и Русия, не пият такива ужжасни течности !Но за руския човек - нормално.При такъв нещасстен живот - разбираемо

202

Анонимен

преди 5 години

Северен Бангладеш - новото име на Русия в ООН.

201

Анонимен

преди 5 години

Путин маччка яко ватата :)))А тя се кефи на анимации за нови ракети

200

До Austin Powers

преди 5 години

ГоVньо, пусни си руска ТВ. Виж им предаванията "Кулинарный поединок" и другите подобни, виж класацията на разни продукти от потребителите. Излагат 6 вида еднотипен кашкавал и правят анонимна дегустация. Купувачите класират производителите. Или 6 вида майонеза. Имаше от зехтин, от пъдпъдъчи яйца! Сладка, колбаси. Всеки път - различни неща. Това не е пропаганда, а част от живота им. Превъзхождат западналата подмандатна територия по всичко.Когато територията беше държава, изнасяше храни за там и не

199

Сврака....

преди 5 години

....малоумно джудже....

198

Анонимен

преди 5 години

Поредната лъжа на Путин.Пари за пенсии и заплати няма, а щял да въоръжава ударно Русия ?!Петрола се срина, санкциите забраняват модерно оборудване ... е как ще прави въоръжаване Джуджека :)))Пак ще си тъпче сметките, а мужиците ще гледат с иззцъклен поглед и ще обвиняват Америка, нали :)))

197

Хи хи

преди 5 години

Онзи ден тоз *** им сложи АКЦИЗ на месото!Представяте ли колко са зле?!

196

Анонимен

преди 5 години

Алкашугите чакат с треперещи ръце да получат порция каша, докато гледат заканите на Путин да унищожи света ;)И не усещат как парите им изобщо не отиват за оръжия, а в сметките на кремълската клика ...Но аллкаша винаги е бил робб и такъв ще си остане.

195

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 221Прав си, друже! Още древните са го казали: SI VIS PACEM PARA BELLUM.Даже в годините на Горбачовсия и Елцински застой, оставени без средства, разни конструкторски бюра са работели на гол ентусиазъм! После, какъв бил военния бюджет на САЩ и какъв - на Русия! Кой в Щатите ще работи, без да му плащат? И то много пари, щом работи за ВПК. Русия е велика с народа си, възпитан в патриотизъм. Пиздець тому, который поднимет руку!

194

Austin Powers

преди 5 години

Рубашка, лопата, купичка чорба от картофени обелки и малко боряшник за да има пари за оръжия. Тези номера вървяха по времето на Сталин, но не и сега. Дори и обикновения а л к а ш вече иска нова кола, удобства и почивка в чужбина.