45

Tiger666

преди 5 години

Докога ще търпите елементарните извинения на една жена, която не притежава умения да ръководи СГО!За г-жа Фандъкова става въпрос!Тази мъгла е резултат и от това което изгарят ТЕЦ Земляне и другите ТЕЦове!А те тровят не само софиянци,но и децата ни!ДОКОГА,Г-ЖО ФАНДЪКОВА ЩЕ НИ ИЗПРАЩАТЕ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР,И НИ ЛЪЖЕТЕ С БИЛЕТ ОТ 1 ЛВ!

44

Анонимен

преди 5 години

До Пипи късото чорапче Niama sniag v Holandia

43

mgs

преди 5 години

Може ли да предложа няколко алтернативи на ЛазАра:- да се обновят маркировките по пътя- да се измият и възстановят мантинелите и отразителните знаци там- да се осветят нормално кръстовищатаДа ви кажа от 20 години като се връщам от Сърбия с кола и мина границата все едно някой е изключил осветлението по пътя. Нищо не се вижда, а и те имат мъгли, повярвайте ми...

42

СТАР ВАРС

преди 5 години

е тва е междузвездни войни лазери и тъмни сили дето горят пластмаси гуми по крайните квартали ,коли на гас отделящи водни пари ни ,които ще бъдат преборени с електрически коли и евроценности !!!

41

Анонимен

преди 5 години

"В момента столицата разполага с 330 повдигнати пешеходни пътеки, които убиват скоростта на шофьорите."И окачаването, на иначе перфектните ни автомобили.

40

до 21

преди 5 години

ама друго си е да имаш светофар на всеки кауфланд или била!сутринта минавам по малинов, и къде са червените петънца на GPS-а? пред всяко кръстовище....ама те и така са направени светофарите че няма как да хванеш вълна, минавам с 50 не ще ако не ме спре следващият ще е макс. по-следващият, иска по висока скорост, не случайно свистят коли през бус лентата,а ограничението е 50, а мисъл няма....

39

Анонимен

преди 5 години

1000 изкуствени неравности... в нашият квартал има много повече, коя е изкуствена коя е естествена вече не мога да кажа. Но колата се движи като парход в бурно море.

38

Анонимен

преди 5 години

Важното е да се "усвоят" парите.В последния месец видях как изкъртват здрави плочки на тротоар,сложени одавна и ги заменят с нови????/справка-автогара "Изток".После изкъртват здрав асфалт на тротоар по същото протежение и не се знае с какво ще го заменят/дали пак с асфалт или с плочки/,а това е тротоар,по който рядко минават хора,защото е на булевард,където се движат много коли,но почти не е застроен/заради летището/и затова е пуст.И кому беше нужно всичко това?

37

Анонимен

преди 5 години

А смога от кюмбетата как ще го разбиват?

36

Пипи късото чорапче

преди 5 години

Бил съм в Холандия по време на зима ... епа там на техен път не съм видял никога сняг , имат явно и строителство качествено (1 дупка не видях за 1 година) и смарт сфетофари а не дебилни като нашите и т.н. !

35

1

преди 5 години

До ФактБраво за коментара!

34

Анонимен

преди 5 години

Прекрасно,с поставянето на тези лазери,живота на хората ще стане рай,пенсиите и заплатите ще се вдигнат,избягалите ще се върнат в страната и ще цъфнем и вържем,че някой си е напълнил джоба с пари от безполезна за населението поръчка,честито!

33

Анонимен

преди 5 години

Пак някое оръжие са сложили или да следят по-добре хората,че уж заради мъглата,а някой пак се е налапал с пари от поръчката.

32

Анонимен

преди 5 години

е-коли е бактерията ешерия коли,поне на ел. го съкращавайте,а и така е правилно - ел.(електрически)

31

Анонимен

преди 5 години

Копчетата на светофарите са наистина невероятна глyпocт! 100% ги въведоха заради фирмата производител на нечий брат или шурей!

30

Анонимен

преди 5 години

В последните 10 години, много от качествено направените улици и булеварди в София се "ремонтираха" от ГЕРБ и резултатът е много лошо качество с лъскаво покритие за заблуда на наивниците, които явно са в изобилие.

29

Анонимен

преди 5 години

Само за 10 години София стана истински Европейски град . Това се дължи на ГЕРБ и по точно на кметовете Бойко Борисов и г-жа Фандъкова. Всеки , който след отсъствие от няколко години види Софиа казва браво .

28

Люк

преди 5 години

Люк аз съм баща ти, хвани лазърния меч.

27

Дибил бг

преди 5 години

Ааааха ха ха хаааа ! Айде още милиони за лазери. Да живеят де....те.

26

До 12

преди 5 години

***, не съди по себе си как хората минават през мъгла! Останалите сме нормални хора, не сме като теб.