51

Вериги магазини

преди 5 години

Във всички вериги магазини сиренето и кашкавалът са с цени17-23лв. Няма голяма разлика вцените от голямите магазини и фермерските пазари!

50

МОЯТА ИСТИНА

преди 5 години

Само да ви кажа:От около 2 години пазарувам млечни продукти директно от малки производители (вкл. и от фермерския пазар пред МЗХ). Продуктите ги консумиране няколко души, включително и двегодишни дете. И НИКОГА не сме имали проблеми. Тези продукти не са с ХОМОГЕНИЗИРАНО (прочетете за хомогенизацията) и ПАСТЬОРИЗИРАНО мляко, нямат ПАЛМОВО МАСЛО И СОЯ. На вскус са по-добри (въпрос на вкус).Само да питам: ПРОБИ ОТ 6 ВИДА СИРЕНА И КАШКАВАЛИ, КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ МАСОВО КАТО БДС СТАНДАРТ ИМА ЛИ?

49

Ели

преди 5 години

Сиреч ни съсипват бъбреците.Нямам думи, при първи симптоми на проблеми с уриниране, жените да не се самолекуват, а стерилна урина,антибиограма, ехография.Нямам думи, нямам думи!

48

jjj

преди 5 години

Искате ли млечни продукти:НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ МАГАЗИНИТЕНЕ КУПУВАЙТЕ ОТ МАНДРИТЕКупувайте от бабите и дядовците - така помагате на едни измъчени от живота в България хора и получавате истински продукт!

47

NoName

преди 5 години

хахахахахахаххахахахахах СМЯХ В ЗАЛАТАДраги мой съграждани, НИКЪДЕ или по точно ПО НИКАКЪВ НАЧИН не може да си купите сирене или прясно/кисело мляко!!!! Сирене = направено по стара рецепта Химия, Палново масло и Още химия. (ТОЧКА)Мляко - Моля ви, отидете в супера, купете си мляко от щанда И СЕ ОПИТАЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО ОТ НЕГО - НЕ СИРЕНЕ (ТОВА Е ФАНТАСТИКА) ОПИТАЙТЕ СЕ ДА ГО ПОДКВАСИТЕ (може и да има луди оптимисти)Кисело мляко - Хора, БЪЛГАРИ това ако е Кисело мляко аз съм Чарли Чаплин!

46

Shark

преди 5 години

Пълни глупости. Поръчкова статия, защото хората все повече търсят продукти директно от производителите. Купувам често такива продукти и нямам никакви оплаквания. Да си гледат работа млекопреработвателите, вместо да се чудят как да затрият малките производители да вземат да помислят как да спрат да слагат *** в продуктите си.

45

Психодиспансер

преди 5 години

До АнонименА то щото от мандрите няма .......;))

44

месара

преди 5 години

някакви имена на производителите или на марките млечни продукти? или ви е забранено да ги споменавате, а народа нека се трови!?

43

Анонимен

преди 5 години

Наличие на ешерихия коли означава, че има ла-на и урина в млякото. Следва логичният въпрос: за какво съществува БАБХ ?

42

Анонимен

преди 5 години

Кашкавал си купувам от Гърция. Доскоро и от Турция, ама забраниха уж заради чумата по животните. Ама пък въпреки че нямали контролен орган като нашия БАБХ скоро си купих спанак от Турция и представете си, в него нямаше татул. А в нашия контролиран има. Такива ми ти работи.

41

Психодиспансер

преди 5 години

Стаията е платена от Асоциацията на млекопреработвателите ;)))). Толкова е плитка цялата статия, че ти иде да се удариш с чук по коляното.....

40

Коча

преди 5 години

Аз едно време всеки ден пих току що издоено краве мляко, още топло. За година имах 20 см. ръст 165см. - 185 см. и заякнах сериозно! Отглеждахме 1 крава, 6 овце, 8 шилета, 1 прасе и 15 кокошки!

39

ттт

преди 5 години

Какво е това "Телеграф" бе? Прилича ми на медия. Нали имаме кос коджа ми ти БАБХ, защо разни журналисти ще правят това проучване? Телеграф могат само да напишат една статия, но не могат да отрежат ничия опашка. А БАБХ би могла да я отреже чак до шията. Ама блажено нехае!

38

Рембо

преди 5 години

А относно "Центъра по биология на храните", едно еднолично дружество регистрирано на 6-тия етаж на панелка в Дружба, помните ли скандала с наpкoтиците в лютеницата (марка, кокурентна на една друга произвеждана от един шишкав олигарх) - т.нар. "Олеамид". Познайте, кой извърши изледването и подаде сигнала до БАБХ? Опааа :))) Знаете ли как се ловят шарани? А как се бръснат врабчета? Ако не помислете си внимателни и ще разберете, че знаете!

37

Анонимен

преди 5 години

А скачаме срещу вносните ментета.И ние ние не сме стока.

36

Друг фермер

преди 5 години

Мен пък ме е кеф да предлагам качествени и вкусни продукти на тези, които ги ценят. Въпрос на кеф и самосъзнание!

35

Фермер

преди 5 години

Тия био ядящите са най големите шарани. Такъв ми е кеф са го излъжа. По са загубени и от веганите

34

Кривондел

преди 5 години

На тези пазари има честни и коректни продавачи-производители. Има и прекупвачи, намерили място, на което да продават стоки от борси и гаражи с огромна надценка (нали е "домашно", все едно си гледа кравата в хола). Хора, ИЗИСКВАЙТЕ СЕРТИФИКАТИТЕ на афиширащите се за био производители... И да знаете... Домашно на пазар няма.

33

OMG_Lucker

преди 5 години

ЕЙ!! ПОСОЧЕТЕ ГИ ЯСНО КОИ СА! А не така!Тези и тези марки- еди какво си съдържание на еди какви си коли.Тези и тези марки са ок. Да е ясно на потребителите! Мърлячите да фалират (като няма държава, която да ги затвори!).

32

Анонимен

преди 5 години

Нали на Мъртво море се нарича "мъртво",защото е толкова солено,че няма никакъв живот там.Преди да се прави кисело мляко,млякото се преварява и се убиват бактериите,а сиренето е в солена саламура,а бактерии в сол не виреят,как попадат бактерии?Пак правите реклама на веригите или е било престояло и магазините не са го изхвърлили след срока на годност.