31

Анонимен

преди 5 години

Вече като чета ,демокрация ,човешки права ,ми се повръща .

30

баба мара

преди 5 години

договори за 350 милиарда за оръжие няма да си разваляме дослуката зарадинякакъв кашоги маи=ната и на демокрацията

29

Анонимен

преди 5 години

Мдааа, и после пак ми говорете, че САЩ поддържат демокрацията...За пари ли? За много ли?

28

Браво комшии

преди 5 години

САЩ, мизерниците, ореваха цял свят, че Турция арестува и уволнява журналисти. Саудитските пппустиняци съвсем явно убиват американски журналист в саудитско посолство в чужда държава и сащ се чудят как да защитят убийците. Браво на комшиите, показаха истинското лице на защитниците на човешките права и свобода.

27

Анонимен

преди 5 години

Рубладжиите страдат от биполярно разстройство, сега са във фаза Анти-тръмп.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Е.....хубаво де!!! Нищо против........НО ТОГАВА ДА ПРАСТАНАТ с дрънканиците си за някакви "човешки права и ценности"!!!!! И с насаждането на "демократични ценности"!!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха..........................алллоооуууууууууу.............КЪДЕ са ви "ценностите" бе???????? Ха-ха-ха-ха..........либераститята явно измина най-голямата деградация....от Волтер до.............с-о-р-о-с!!!! Мили Боже, спаси човешкия род!!!!!!

24

аса

преди 5 години

и за по-малко са нападали други държави

23

Анонимен

преди 5 години

Сиреч, абе айде сега, какво толкова е станало...

22

Анонимен

преди 5 години

Както се беше изказал преди години един друг краварски президент за латиноамерикански диктатор: "Маже да е *** син, но.... наш *** син"! Та абсолютно 1:1 казва същото и чичо Доналд сега! Дори не се стараят вече да прикриват двойния стандарт, а от ЕС мълчат, като.....

21

Анонимен

преди 5 години

ох бях се притеснил, да е им наложат санкции....,

20

Анонимен

преди 5 години

Когато си политик трябва да умееш да взимаш и трудни решения в името на благоденствието на народа. Тръмп е националист. Затова виждате различно отношение от негова страна спрямо политиките на предходни американски президенти-глобалисти. Кажете, какво ще спечели САЩ от санкции срещу СА? Ще загуби оръжейна сделка за стотици милиарди, ще вдигне цените на петрола, и за какво? Защото някакъв ислямист бил заклан от други ислямисти. Да се избиват, чaлмите не ме касаят ГРАМ.

19

Анонимен

преди 5 години

кви санкции бре нали путин е виновентака е при "демокрацията"-

18

Анонимен

преди 5 години

интереса клати феса

17

Щерю

преди 5 години

Какво пък - за сметка на това ще засилят санкциите с/у Русия...

16

до 14

преди 5 години

До АнонименНещата не опират само до петрола. САЩ ще си го вземат при всички положения, само да е им трябва. Става въпрос и за едни оръжейни договори за 100 млрд долара. Или купуват енергия и се разплащат с оръжие. Създават работа на собствения си ВПК и си развиват оръжейните системи...

15

анонимен

преди 5 години

Не съм очаквал и друго. САЩ са загрижени за човешките права и деспотичните режими според интересите си. До сега това все успяваха да прикрият по някакъв начин, но в тоя случай дори и Отворено общество трябва да отвори очи. Иначе са затворено общество от амереконските интереси... Чакам коментари от домораслите "демократи", прекланящи се пред американските свободи. Да ама свободи за някои, за други ковчег... според зависи...

14

daa

преди 5 години

"Тръмп посочи, че не възнамерява да прекратява военните договори с Рияд, отбелязвайки, че "би било глупаво да се спрат тези договори - от това най-много биха спечелили Русия и Китай".Това колко много прилича на приказките от 10 години насам в милата ни родина: ако нас ни няма,ще дойдат лошите (БСП и ДПС).А ние можем да направим равносметката за стандарта на живот на българите преди ерата на "царя слънце" и неговото дерибействане вече 10 г.,при условие тогава все още нямаше "усвояване на евр.пари

13

Анонимен

преди 5 години

Един ислямист умрял и вече ще разпънете Тръмп на кръст. Аз пък му казвам евала че поставя на първо място народа, а не заради някакъв ислявист да вдига цените:"Ако развалим отношенията си със Саудитска Арабия, мисля, че цените на петрола ще скочат до небето."...""Нямам намерение да разрушавам световната икономика, нямам намерение да разрушавам икономиката на нашата страна с безразсъдни действия към Саудитска Арабия", добави той."Нищо общо с левите идеалисти-***!

12

Ха-ха

преди 5 години

"Грижа за правата на човека"???Голям майтап!Като си спомня как навремето подкрепяха всяка една военна хунта в Латинска Америка и не само,а ЦРУ участваше пряко в мъченията и убийствата на неудобни политици и журналисти.През годините САЩ са подкрепяли всякакви талибани по света,а напоследък и ИД.Какво друго можем да очакваме от тях?