17

Кучешка полиция???

преди 5 години

Ама в България и кучешка полиция ли имаме? Полицията дето е за животни май повече работи.

16

Депутатска простотия

преди 5 години

Правят *** закони за да търсят работа на полицията

15

Анонимен

преди 5 години

Града е за хора не за кучета. Кучето прибрано, на разходка с наморник на определените места и да си почистават. Иначе отрова!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Ано това е цената полицията да заработи, тровете кучетата!

13

Анонимен

преди 5 години

Полицията за поработи и над това, защо кучето е било пуснато свободно и без намордник и да наложи предвидените глоби на собственика.

12

Питам

преди 5 години

Полицията само по случай на отровени кучета ли работи? Звучи ми сякаш има специални изследователи, които ще разпитват виновници и търсят доказателства заради мотива на престъплението. Собственикът да си признае кого е нахапало четириногото му и случаят ще се реши. А полицията съветвам така настървено да работи и дири ало-апашите, че много станаха.

11

Анонимен

преди 5 години

Тука при нас в Казахстан дьржавата не се занимава с глупости бездомни ***-кучета няма по улицата защото от рано сутрин се разкарват коли с ловджии специално за тази цел и ги отстелват ба-бах и айде помияра в ремаркето няма бьлхи няма нахапани.

10

Анонимен

преди 5 години

Да си държат песовете ня каишка. Проклети кучкари. Така ще гледа какво яде гадината му и няма да лапне отрова. Превърнахте градовете в помиярници - всичко смърди по градинките на кучешки продукти от отделителната им система. Като ги обичате толкова u3cupaйтe cu ги у дома! Проклети кучкари!

9

Анонимен

преди 5 години

"Нов случай на отровено куче"---Е, днеска няма нищо за "ало-апашите", та ... :)

8

Анонимен

преди 5 години

Едно време, когато имаше виетнамци у нас, никой не тровеше кучетата!Направо си ги консумираха ... :)P.S. Абе, Краси! Все на теб ли се пада да "работиш" по такива "публикации", бе! :)

7

Мюмюн

преди 5 години

РВ *ей вмирисан, апай и се потапяй. От вечно чакащите държавата да го оправи. Хората вземат съдбата, в собсвените си ръце, Браво! Нека всеки ден има такива новини.

6

Forever

преди 5 години

Обичам кучетата,но не разбирам с какво едно куче е повече от едно агне,крава или каквото и да е друго животно,живота е ценен за всички еднакво,не може само едни видове да са под защита,а други не.

5

РВ

преди 5 години

Коментираните, какви " хора" сте вие бе? Със ве а въпрос за домашно куче. Това че има бездомни животни в градовете, е показател в ква " държава" живеем. И тази" държава" си я заслужавате с това мислене. Който не обича животни,не обича и хора. Много сте далече от цивилизацията драги,щом си мислите че всичко се оправя с убийство. Варвари.

4

115

преди 5 години

Жив и здрав да е човека и да продължи да ни отървава от тази кучешка напаст.

3

Анонимен

преди 5 години

Я кажете куче с намордник и на каишка или което се разхожда на определените от общините места ,как ще хапне отровата.Или е нормално по улици и паркове да тичкат и подскачат малки и големи зверове.Те ако мислеха кучкарите за чуждите деца ...

2

Ристу

преди 5 години

Е, след като общината не си е свършила работата и е пълно с бeздoмни пoмияpи, съвсем нормално и логично е, че ще има съвестни граждани, които ще отърват жителите на града от зъбaтитe, бълхяcaли, лaeщи псeтa. Браво на тях.

1

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да ме светне,как се работи по отровено куче?