9

Lihva

преди 5 години

Teroristite na bg haznata ot dps, bsp, prezidentsvoto, dance ste si nameriat maistorite.

8

Анонимен

преди 5 години

Толкова им е капацитета на лъже патриотите.

7

V

преди 5 години

Поредния скучен дебат ;) А на колко се пенсионират наще ченгеджисти ? А кви са пенсиите в Македония .Държава която не е член на нато и ЕС .И къв е смисъла тогава да сме в нато и ЕС ??? А каква е МРЗ в държава 10 години след нас в ЕС като Хърватска ??? А кой управлява въпросните десет години ??? А на колко се пенсионират ченгетата в ЕС ??? А колко членове на мафията герб са в затвора ??? И колко в Румъния ???

6

Анонимен

преди 5 години

Да си припомним ли скандала на седесара Софиянски бягащото кметче на София,а?Бързо забравихте за римейка" Смяна на МестатаБГ" .Кмета Софиянски и счетоводителката на общината Антоанета Македонска бяха обвинени че са занижили с 400% (не е грешка)цената на централните хали което е довело до над 2мл лв за община София. При разследването Софиянски напуска поста си и става депутат с имунитед,атогавашния чл/ен на НДСВ Бойко Борисов заема без избори поста ! Защо Валери да неможе така?

5

Кретен

преди 5 години

Тия вече не знам кой ги трае като фъфлят

4

Bg izmet

преди 5 години

Каквито патриоти и такива политолози

3

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Не патриоти, а живи *** !Влизайки в безпринципна коалиция помежду си и в по-голяма такава с ГЕРБ така наречените патриоти така отвратиха хората, че в следващия парламент ще отсъстват.В момент, когато в цяла Европа национализмът е във възход, у нас няма да има националисти в следващото народно събрание.Благодарение на Винкела, Болен и Шкембе войвода !

2

Анонимен

преди 5 години

Какво заместване, какви глупости. Направо дружно да подават оставка заедно с БЕРБ И БОРИСОВ.Сега ще ни баламосват кой да дойде след Симеонов. Всичките са в кюпа с ГЕРБ, ВСИЧКИТЕ СА ***. НЕ ВИ ИСКАМЕ!

1

Анонимен

преди 5 години

Te, че произвеждат такива скандали, това е ясно... И то на всеки нормален човек е ясно.Обаче, защо е нужно някой наричащ се "политолог" да го каже?