12

Анонимен

преди 5 години

Русия обаче е подписала

11

муспи

преди 5 години

Душещипателно! В суматохата изсраел се врежда като европейска държава! Така те могат да си вземат своите - само в България са два милиона Нобелови лауреати! Те и са най успялото европейско население. Вземат големи Пособия от Брюксел успоредно с правата си върху националните икономики, а за вечния кран холокост - голямо мерси.

10

Доброжелател

преди 5 години

Напишете в Тубата Europe - The Last Battle. Сваляйте видеата от 1 до 9, превеждайте и разпространявайте. Там е казано кой и защо вкарва в Европа най-големите *** на планетата. Тия, които командват правителствата, медиите, армиите, полицията, общественото мнение. Събудете хората около вас. Инак сме обречени.

9

Убеден Европеец

преди 5 години

Европа трябва да бъде единна и солидарна към заобикалящият я свят. Полша и Унгария трябва да изберат в ЕС ли искат да останат или искат да кандидатстват за щати на САЩ/Русия/Китай?

8

T

преди 5 години

Как бързо разкараха статията от заглавната страница. Не им харесва общественото мнение и я махнаха набързо, за да няма коментари.

7

Анонимен

преди 5 години

Само не разбирам като не ги искате в европа защо им бомбандирате държавите , вие защо ходите там да крадете петрола, не знам в случая вие не сте ли терористи ?

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 8От коментара ти разбирам, че твоите интереси не стигат по- далеч от колите. Колкото до това, че страната ни загива, какво от това? Нали имаме западни коли? Е втора употреба са, но нищо.

5

Анонимен

преди 5 години

Очаквам Италия също да не подпише. Източна Европа + Австрия са ясни. Австралия, Израел, САЩ също няма да подпишат. Останаха еврогейовете и ония от третия свят. Да не забравя и джендърчето Трюдо, който ще подпише 100%.Глобалисти срещу Патриоти. Това е войната на нашето съвремие!

4

Анонимен

преди 5 години

Сега еврогейовете и нпошките им ще размахат пръст на САЩ, Австралия, Израел, Вишеградската четворка и ще стане "страшно" :))) Дойче Веле и Гардиън ще напишат сълзливи статии за нуждата да приемем 200 милиона дивaци щото нямали WC. Западна Европа вече само за СМЯХ става...

3

Анонимен

преди 5 години

Слава на Полша! Инакомислещите станаха бая вече! САЩ и Австралия също няма да подпишат! Останаха само джендърляцитe от Западна Европа - епицентър на съвременната леващина!

2

;-)

преди 5 години

Ау, расисти! Чакам мнението на умнокрасивите НПО експерти!

1

месара

преди 5 години

Е да не са луди или гербави :))))))))