10

Анонимен

преди 5 години

Случвало се е на светофар някой от другата кола да си хвърли фаса върху моята и да се разлетят искри - до там стига интегритетът на някои хора. Срещал съм и такива, който си носят джобен пепелник когато са навън за да не замърсяват. Да си пожелаем повече хора като вторите.

9

Интересна статия

преди 5 години

Хареса ми

8

Анонимен

преди 5 години

Мятам за да отварям работни места за БРАТЯТА :-D

7

Дон Карнаж

преди 5 години

Хората в България глупави ли са, долни ли са, и двете ли са, покварени ли са.. всичко това но и искрено не знаят какво правят в реалност на абстрактните принципи. Едно нещо като кажеш като ценност, като осъзнат принцип то НАИСТИНА трябва да го живееш.. те се обръщат и правят друго и се подиграват на хора които са сериозни по отношение на тея неща. Или влизат в емоционални състояния и не виждат как са завистливи, грозни, лоши.. инстинктивно.. за тях самите си това все едно не се брои?!?!

6

Дон Карнаж

преди 5 години

Интегритет в България ха-ха-ха. Боже.. тука хората се обръщат и си предават принципите си и на всичкото отгоре искрено нямат спомен.. в кръчмата пак ще се говори за най-високите идеали най-късно другия петък. Никой няма интегритет в България. Приказките са приказки, за който чужденец/наивник(нормален) се върже. Смазващо и влудяващо е!

5

Краят на фаса

преди 5 години

Къде да го държим тоя фас като няма кош на близо?!

4

Чипрашкян

преди 5 години

Не, по земята, не - на Марс го изхвърлям.

3

Един турчин

преди 5 години

Българинът е бай *** по манталитет!

2

Чичо

преди 5 години

Да бе, на тая скапана държава ще и спазвам правилата. Аз моя лично го изхвърлям през балконо - доле и без тва е ***, та нема кой да забележи.

1

Опосум

преди 5 години

*** си е *** - мята фасове от колата и терасата, а после отива да протестира - системата го убивала!