10

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

$идни,до кога ще ни занимаваш с глупости?Стой си там под моста и зимай кинтите от шер-холдер фондовете клош

9

австралииски мигрант

преди 5 години

понеже тука цъфнахме та фързахме, да се "позабавляваме" с поредната измислица .....

8

Австралийски емигран

преди 5 години

До пепе лепюНа калпавия капитан водораслите му пречат- емиграцията в Австралия е различна от Европа, лесно не се приемат нелегални черноработници както в Европа, в брой не се изплащат заплати и ако нямаш данъчен номер и работна виза, нямаш шанс защото глобите за работодателя са големи, закона ги задължава да плащат еднаква заплата и осигуровки с гражданите тук. Не съм чул някой българин който се е установил тук да мисли да се прибира, освен тези без професия и англиски език.

7

Австралийски эмигран

преди 5 години

За тези които пишат глупости в коментарите и не са запознати нито със системата в Австралия, нито са живели в тази държава. Повече от 70% от бездомните е техен избор, на семейства с деца се осигурява така наречените кризисни квартири докато се установят, но трябва да спасват правила и си търсят работа. Затова част от тях предпочитат да живеят по този начин защото помощите за това семеиство са около $3000 на месец и от тях те трябва да отделят за държавен наем, ток,вода, газ.

6

Коце кмета

преди 5 години

Я, и там като тук, май все пак ние спечелихме Студената война и превърнахме Запада не в загниващ, ами в истински шитхол!

5

Доби

преди 5 години

А нашите "бразилци" са бетер тия австралийци.И те са се сляли с местната картинка и никой нищо не им казва, защото няма КОЙ.

4

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

А тук в аустрейлия живея в панелно гетУ на 4 км от операта и живота ми е пълен талаш и кротко оскотевам паралелно с останалите в с.Подгумер в БГ

3

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Веднага нашия бизнесмен живеещ под моста Харбър Бридж да ни докладва! Стига е стоял там да гледа минаващите кораби и яхти в залива!

2

пепе лепю

преди 5 години

Австралия е гадна дупка. Живял съм там и мога да кажа че е доста зле. Това което пишат че едва ли не е перфектното място за живот са пълни глупости за хора които освен крокодила дънди нямат никаква идея за какво иде реч.

1

дедо Пешо

преди 5 години

Как бе? В Америка и Австралия не може да има бездомни. Там е рай.