77

муспи

преди 5 години

Как да няма алтернатива?! Ами избиването на евреите! Когато Хитлер идва на власт, поема Германия в състоянието на България сега, и за 6 години я прави ведуща икономика в света!

76

Абе...

преди 5 години

Относно образованието на депутатите..особено на тези от гръб ( дпс не знаят български там е ясно ) та тези от партия виМету..половината няма да могат да изкарат тест за грамотност за 7 клас! А онзи дето всичко намирал ( в нета) я пусни да видим дипломите на Бб, Цц, ЦЧ ....те нали са най кадърни,без алтернатива .да видим къде са се изучили А и на ..фидоска..също!! Този гениален законоТРОВЕЦ

75

"СМЯНА" ,

преди 5 години

...СТРУВА ОКОЛО 20-МИЛИОНЧЕТА ОТ ХЛЯБА НА ДЕЦАТА МИ!!!МОЖЕ---АМА , КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО....ШЕ ЧАКАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

74

Solar Power

преди 5 години

До 89: Ами ок смяна ! Следващата година само след няколко месеца има избори. Не виждам проблеми да гласуваш за когото пожелаеш. Но сега да харчим милиони излишно ?! По добре да ги дадем на майките :)

73

Анонимен

преди 5 години

Тъй като ние нямаме голям вътрешен пазар като другите държави, ако се повишат драстично възнагражденията в сектор производство, те трябва да влязат в себестойността на продукта, тогава той ще стане неконкурентноспособенТака че, господин икономиста иска да каже, че заплатите се поддържат изкуствено ниско? А че някой може да яде, друг не...Та да сме икономически интересни.?***

72

Анонимен

преди 5 години

Няма вечни неща.Като каже нещо "щрак" и палачинката се обръща.

71

Анонимен

преди 5 години

Конкуренция не се бори с ниски заплатие, а с инвестиции за новш, по-високи технологии.Щото в някои шивачници още шият с машини Текстима от 1970 г.

70

СМЯНА!!!

преди 5 години

Смяната е смисъла на демокрацията, на изборите.Ако трябва ГЕРБ, Боко или коя да е друга ти.ква да си бяхме пазили Тато, "царя"...Всяка смяна носи новост, развитие...Новите вадят по някоя кирлива риза на старите, правят по нещо ново за да ни се харесат и така... всяка смяна носи полза.Който се окопае във властта се мисли за вечен и не му пука.Сега ни манипулират, Боко нямал алтернатива.Той и Тато нямаше, ама му я намерихме.СМЯНА... за това има мандати, за да ги сменяме

69

БУДИСТ

преди 5 години

МНОГО СЕ УГОИ ДРУТАРЯТ БОРИСОВ.ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ЗА КРЪВНОТО МУ.

68

Байчо

преди 5 години

Не сте стояли гладни ,байновите!Да не дойде време,да си ядете кучетата и котките,като в Ленинград,едно време!Да не дава Господ!

67

Абее..

преди 5 години

Ммм малко си челБезработица ако няма е защото няма предприятия? Но всъщност има сирита голяма Шведите какво работят,ами хилядите мотаещи се по улиците? И какво вдигнал? Сериозно ли? Баба ми е с 240 лв пенсия!детски за. Знаеш за кои!!..санирането не го броиш май? И пътища а....!!..чети,млад си..,нищо че си гербер опитай се да мислиш.

66

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 5 години

до 79Те, руснаците, си направиха и училище в Свети Влас.А днешното Шуменско е бледо подобие на истинското старо Шуменско.

65

Анонимен

преди 5 години

До АбеЯ кажи за един успех(ЕДИН поне)на гръб без привкус на далавераувеличават всяка година минималната заплата и пенсиите, няма безработица, БПВ е рекордно висок - все неща, които можеш и сам да си ги намериш в нета (стига да знаеш как).

64

Анонимен

преди 5 години

По-ниско образовани то герберугите няма. Погледнете си вожда. Едно изречение не може да каже без на се оплете. И накрая не му се разбира какво говори. С него вече станахме за смях пред света.

63

Анонимен

преди 5 години

Тоя Георги Найденов от коя герберастка дупка изскочи?

62

Абе

преди 5 години

До герберастАлтернатива е мажоритарен вотВсеки сам да се докажеДа деккарира че не ще служебни привилегии. Да нека заплатите надепутатите са и 10 000 лв. А не сега гласуват ,лобират за облаги. Народа ги назначава а бе пожарникаря. Мисли бе младеж.Тия нямат седмица без гаф.Я кажи за един успех(ЕДИН поне)на гръб без привкус на далавера

61

отдавна казано

преди 5 години

Китайците казват - Човек е това, което яде.Айде вижте препълнените болници, и с млади хора, после говорете, че не сме от най-болните в Европата.

60

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 5 години

Руснаците си направиха магазин за храни от Русия в Свети Влас.

59

лъжеДемокрацията=Бг

преди 5 години

Тук един врещи, че нямало гмо храни тук.Абе, льохмaн, пшеница ... рапица ... питай нЕкой честен земеделец ...

58

Петров

преди 5 години

Вгледахте ли се в лицата на протестите? Видяхте ли водачите? Разбрахте ли исканията им ?3500 цървула и безработни неудачници, спазарени от олигарси - спонсори на другарите ***.Слушах им изказванията.Издават нечленоразделни звуци искат само едно - ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ДАВА.Тези, които блокират кръстовища и булеварди са толкова глупави хорица, че даже не разбират кой ги язди.Яхнали са ги другаря президент и леля Корни.ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ДРУГАРЯ РАДЕВ !