26

АНТИ

преди 5 години

Едни жилища ви остави соца, и тях ще ви изнудят да ги продадете.Нямате представа какви крадци са тези дето се изреждат да ви командват !!

25

Анонимен

преди 5 години

Външна си е хигиенична и кметът ги точи всичките с помпа и цистерна всяка пролет. Няма никакъв проблем.

24

Анонимен

преди 5 години

Дри.скам си навън , да няма да си умирисвам къщата ,абе друго си е да си клечиш навън на чист въздух

23

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия70 % от немците не могат да си купят жилище и живеят под наем. По-добре е с външна отколкото без покрив.

22

Da da ama ne

преди 5 години

Това означава, че Румъния има два пъти по-голям брой жители, които нямат тоалетни в домовете си, в сравнение с България, посочва "Адевърул".Ako v BG i RO ima ednak1v broi naselenie, si prav. Broq na hora bez v1tre6na toaletna v RO e blizo 6 miliona spored stati4eska informaciq. V BG horata bez v1tre6na toaletna sa malko nad 1 milion pak po informaciq koqto ne e prepisana on rum1nski vestnik.

21

ДА

преди 5 години

До МенТи па-по селата!Мини през центъра на европейската столица София и се пробвай да се из-пи-каеш някъде!Успех!

20

Анонимен

преди 5 години

Аз съм си на къща и съм с външна тоалетна, естествено съвсем наблизо. Не ми харесва идеята да акам там, където живея. Вътрешните клозети миришат!

19

Мен

преди 5 години

За толкова години и европейски програми как никой управляващ не се зае да се прокара канализация в селата. В 21 век дори и в София има квартали без канализация и на никого не му пука. Да иде Бойко да се похвали в Брюксел как основни неща като канализация нямаме, но за други глупости се намират пари. Сериозно сбъркани приоритети.

18

Хахахааааа.

преди 5 години

Комунистическа Романтика:Тоалетна на вън---"Братски Сибирски нощи"

17

ДА

преди 5 години

Каква външна тоалетна,бе!За вътрешните сме на първо място-наближиш ли границата на България,по миризмата ще се ориентираш къде е ***!Няма такава смрад и мръсотия!В колкото и държави да съм бил-няма такова нещо!даже в една Турция,дето били анадолци-нямате си представа за какви тоалетни става дума!!Вярно е,че емблемата ни трябва да е външно клекало!Май някой вече ни беше оприличил картинно!

16

Анонимен

преди 5 години

Е точно такъв кeнeф ми трябва като тоя на снимката ,че плочките са ми кафяви а продават само бели.

15

Хахахааааа.

преди 5 години

Външните тоалетни--КомунистическаРомантика..... ала"" МЪКА по ТАТО"!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияСтига лъга няма как вътрешна тоалетна в планинските села в Алпите.

13

Един турчин

преди 5 години

Бойко,стига с този асфалт!Направи на хората тоалетни,за да може бизнеса да а_а.Чакаме те да одрежеш лентичката.Аз лично с вдъхновение и трепет ще стоя пред всяка тоалетна,за да чуя мъдрите ти слова при откриването-даже искам ти да си първи...!

12

Анонимен

преди 5 години

1 *** се пада на 10 човека в претъпкания Лондон или Ню Йорк.

11

Анонимен

преди 5 години

На Запад са много бездомни та няма и къде да спят остави за клозет.

10

Анонимен

преди 5 години

Е, няма как да сме първи във всичко. Но виж на челно място в галактиката сме по брой шуробадженакорушветчийски лапачи на държавна хранилка и по брой *** на банкянския, на глава от населението.

9

панчо

преди 5 години

в нашата махала имаме клозет на центъра и толкоз. това е много социялно за нас ромите щото така се срещаме редовно и по честотното посещение виждаме кой яде много честоа и така не се хаби ниакаква вода просто в дупката и край влиза следващия

8

Анонимен

преди 5 години

Външната тоалетна който не го е преживял не знае каква тръпка е.

7

бай ганю

преди 5 години

абе как така ще си живея с кинеф вътре в къщи...?кучето и кинефа само на двора я тея европейци как искат да ни наложат тази извратена практика да си живеем с кинефите вътре вкъщи..!!